Nurnisanur Ben bir kimyasal gebelik yaşamıştım, benimle aynı anda aynı şeyi yaşayan bir arkadaşım sonrasında çok daha kötüsünü yaşadı(4. Ayda). O yüzden çok zor geçirdim özellikle hareketini hissedene kadar. Benim için riskli dönem 3 ay değil 4 aydı hep 4 ayı geçirmeyi beklemiştim. İlkinde eşime sürpriz yapıp haber vermiştim video ya çekip. Bunda görür görmez gidip gösterdim, ikimiz de resmen heyecanlanmaya korktuk. Üzerinde bile çok konuşmuyorduk. İnsan çok etkileniyor sizi çok iyi anlıyorum ama o zaman da eşim beni rahatlatırdı hep neden en kötüyü düşünüyorsun. Sana da olcak diye bir şey yok ki düşük ihtimalle olacak şeyi aklına getiriyorsun derdi. Öyle gerçekten kötü şeyler iyilerden daha nadir oluyor, insanlar ne şartlarda büyütüp doğum yapıyor diye kendimi rahatlatıyordum hep. Bilmeden aylarca geçiren, ilaçlar kullanan, alkol alan, ağır işlerde çalışan, hatta şiddete uğrayan kadınlar sağ salim doğuruyor. Bunu düşünün siz de hep. Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Her şeyde de bir hayır var. Ben ilkinde hiç hazır değildim, zor bir dönemdeydim. Gerçekten o zaman olmaması gerekliymiş şimdi anlıyorum. Bu arada o arkadaşımın bebişinin 1 yaş doğum gününü kutladık geçen gün. 😊