Tuba-Sahra 31+3 de doğum yapmıştım hepinize dualarınız için teşekkür ederiz rabbim yüzümüze güldü 40 uçurmaya evimize geldi prensesim çok şükür darısı küvez yolu bekleyenlerin başına rabbim tez zamanda kavuştursun 💗💗
Zeliha66 Tuba-Sahra yaa taburcu oldunuz mu çok sevindim. Rabbim hayırlısıyla büyütmeni nasip etsin insallah. Gözün aydın
Bushra21 Tuba-Sahra amin canım sağlıkla büyütün öpün koklayın doyasıya rabbim kimseyi dar kapıda bırakmıyor 🤲🏻
mceren Tuba-Sahra gözünüzaydın. Çok sevindim. Benimde erken Doğum riskim var. Böyle şeyler gördükçe içim umutla doluyor ve moral oluyo. Yeni yıl hediyeniz 🥰
Tuba-Sahra Zeliha66 çok şükür bugün taburcu olduk ☺Allah razı olsun rabbim sizede sağ sağlım zamanında doğum nasip etsin inşallah 💗💗
Zeliha66 Tuba-Sahra aminn inşallah. Bizde 29+1 olduk. Bu cumartesi ciger gelistirici vurulacaz. Insallah en az 3 4 hafta daha gelmez miniğim🙇♀️💜
Tuba-Sahra Zeliha66 amin inşallah rabbim sesinizi duysun bende çok dua edicem size inşallah sağlıkla kavuşun
Tuba-Sahra Bushra21 amin Allah razı olsun 💗💗o kadar güzel ki gözümü alaniyorum hala şakak gibi geliyor
Tuba-Sahra mceren ☺☺rabbim sağlıkla zamanında kavuştursun inşallah ewet zor çok zor bı süreç rabbim hic bı anneye yaşatmasın inşallah
Zeliha66 Tuba-Sahra insallah cok sagolun. Bütün yavrular zamanında gelir insallah. Simdi nasil miniginiz kac kilo oldu?
Tuba-Sahra Zeliha66 inşallah 2.780 grama taburcu olduk görüntü itibariyle tam bı yenidoganiz☺bide azcık oburluk varmış hemşireleri öyle dedi bakalım evde nasıl doyurcaz
Zhraaltun Tuba-Sahra gozun aydn cnm kac gun kldi kuvzde durumu nasıl. Bizmde erkn dgum rskmz var 31 haftalgz
Tuba-Sahra Zhraaltun rabbim zamanında doğum nasip etsin canım bugün 39 gün kaldı bugün 40 gün evdeyiz bizi apneleri oldu ondan bu kadar uzun sürdü rabbim size zamanında hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah