NGold Rabiaskaya Evet gerçekten öyle ki ben hamile kalmadan önce insülin direncim ve demir eksikliğim vardı bu ikisi bi insanda aynı anda olduğunda kilo vermek imkansız hamile kaldıktan sonra insülin direncim düzeldi ilk aylar aç kalmaktan ve kilo vermekten sonra da hamilelik şekeri çıkmadı. Benim için bulantı yaşamak çok faydalı oldu 🤭 ama ben insülin direncim olduğu için hamilelik şekerinden çok korktum ve hayatımdan sağlıksız seyleri baya bi uzaklastırdım arada sırada yiyorum
Rabiaskaya NGold sağlıksız şeyleri ben de yememeye çalışıyorum da yiyorum ama :( bunu geliştirmemiz lazım gerçekten her şey zararlı doğal beslenmek çok zor
Tubam25 Ysmnerszkrbg 22 ye kadar 1 kilo almıştım sonrası nasıl oldu anlamadım ben de dikkat ediyorum hergün yürüyüş yapıyorum bı ara şekerim mi var diye şüpelendim ama şekerim de düşük yani ne yaparsak yapalım alicaz sanırım sağlıkla doğsun bebeklerimiz de kilo verilir artık 😌😌
Rabiaskaya nur1824 iyi geçecek inşallah evet birbirimzie dua edelim 🙏 yeni gördüm güzel geçmiştir inşallah haber bekliyorum
Minikkus19 Rabiaskaya kişiden kişiye değişir bünyen almaya elverişli ise çabuk alırsın canım doğumdan sonra veririz bosver -😊
aysegul1122 22+0 dayız. 63 kilo ile hamile kaldım. 63.5 filanım şimdi. Önce bir bulantı döneminde 3 kilo filan verdim. Bulantılar kesilince açılan iştah ile hızlıca verdiğim 3 kiloyu geri aldım 😅 artık sanırım sıra artıları görmede. Onu da hevesle bekliyorum.
KBuse 27 haftalık 9 kilo aldım toplamda. İlk 3 ay hiç almamıştım mide bulantısıyla 4. Aya girdiğimde 3 aylık yemek yiyememenin acısını çıkarttım resmen 4. Ayda birden 4 kilo aldım 😀. 50 kg ile başlamıştım şuan 59 kiloyum.
Burcudoga Rabiaskaya yeni tartıldım 47 ile hamile kaldkm şuan 62 yım. Ve doktorum meyveyi gün aşırı tüketmemi ve porsiyonu azaltmami söyledi 🥺 sağlıklı olanı olarak bakarsak doğum zamanına kadar Max 4 kilo daha alabilirsin üstü işimizi zorlastirir dedi,bebiste 2600 kilodaydi 🥺