asell13 Selinmoon 10. Haftada bile hazırlayabilirsin canım kime göre erken kime göre geç 🤷♀️ Canın nasıl istiyorsa öyle yap. Ben mesela 35. Haftada çanta hazırlayacam bi kaç kıyafet alacaz doğumdan sonra beşik bebek arabası kıyafet ne lazımsa doğumdan sonraya bıraktık kime göre geç kime göre erken 😅😅
Selinmoon asell13 Doğru söylüyorsun 😂 ben de 30’lara gelince hastane çantasını hazırlarım diye düşündüm odası o sırada bitmiş olur 😂 kendime daha hiç bir şey almadım vallahi 😂
asell13 Selinmoon yani allah korusun ama 35 den önce doğunca pek nadirdir kuceze girmeyen bebek öyle bi şüphemde yoksa aylarca çantanın içinde çamaşırlar ne bilim tekrar onları giydiremem ben 35 de yıka ütüle çantaya yerleştir miss sonuçta elimiz ayağımız tutuyor o kadar değil ya 😂😂 kendimede bayramdan sonra pijama takımları alacam genel ihtiyaçlarımı alacam buzluk hazırlığı yapacaz biraz annemle doğuma 1 hafta kalada temizlik misss 😅😅 32 haftalığım bende bayramdan sonra herşeyi doğuma yakın halledecez inşallah günüm belli çünkü 13 mayıs sezeryan olacam inşallah
Selinmoon asell13 Haha haklısın evet . 🙏 hayırlısıyla halleriz inşallah ya, gözde çok büyütmemek gerekiyor aslında 😂
Apopot Bende 34.2 yim oğlumu uyuttum ve kıyafetlerin etiketlerini kesmem 1,5 saatimi aldı şuan ilk posta kıyafet yıkandı asıcam keşke geçen hafta halletseydim, pazar günü usta girecek ev boyanacak pazara kadar kıyafet işlerini halletmem lazım🥲
Elif8- Selinmoon Az önce mutfak dolap ici çekmece düzenleme tencere parlatma işleri yaptım ve belim ayaklarım koptu son aylara bırakmayın a dostlar 21 haftada böyleysemmm
Selinmoon Elif8- Bende bugün arkadaşlarımı ağırladım aynı senin gibi yoruldum baya . Daha sonra onlar yardımcı oldu tabii ama işte 😂🤦🏻♀️
Apopot Selinmoon fiyat etiketleri ve kıyafetlerin içindeki gereksiz orhun hitabeleri kes kes evet 1,5 saatimi aldı cidden. E bebeşin kıyafetlerini dışarı asmak da istemedim evin içinde camı açıp kurutmaya çalışıyorum dün astıklarım hala kurumamış bile. Böyle giderse yetişmeyecek badanaya kadar, yıkadıklarımı kaldırıp badanadan sonra ütü hastane çantası yapabilirim
Elif8- Selinmoon Hahaha Allah yardımcın olsun ben bu sene misafir ağırlamiyorum valla geçen arkadaş geldi küçük kızı kucağıma falan güm diye atladi hamileyim korktum aniden üstüme falan zıpladı korktu oda doğur öylengelelim diyo 😀
Selinmoon Elif8- Aayy aman dikkat . Benim de çok nadir misafirim geliyor ama gelince hepsi üst üste geliyor şaka gibi hahaha 😜
Elif8- Selinmoon Bana da annemlere biraz uzağım ilçe olarak ben gidiyorum genelde 😀 eşimde diyor biz bi süre misafir cagirmayalim çok ayakta kalıyorsun diye isime geldi biraz 🫠