dogurangaplumba ZeynepDuru17 ben o tuzağa düşermiyim bacım yavru kurdum ben izcilikten madalyalarım vsr benim🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Busee-ars dogurangaplumba Kız öyle inansam inandım derdim ben onlara rağmen kız kız diyip durdum bebeğime taaa ki nipt sonucum gelene kadar 😄 doktor erkek dediğinde bile yok yok kordon o diye tutturdum 😄
dogurangaplumba Busee-ars tipa kafa tutan bir koca yureklimiz daha @metemom_ ne düşünüyorsun bu konu hakkında sizin gibi tıpa kafa tutanlar hakkında 🤦🏼♀️🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
rmysa388_ Evet o çin takvimi işi hala devam ediyor ne kadar saçma gelsede genelde çoğunlukla doğru çıkıyor bakıyolar hep doğru benimkine kız dediler dedikleri gibi çıktı😅😅
dogurangaplumba @ZeynepDuru17 sen nolur sessiz kalma bi yerlerden topluyom kanka seni yerler haberin yok gel buriiii🤣🤣🤣🤣🤣
Nazd1 -37- sorma büyük hayal kırıklığı olmuştu bana ama olsun erkek annesi olmayı benimsedim nasıl olur diye düşünmemiştim bile ama senin olunca sana ait olunca kız erkek düşünmüyormuşsun🥰
dogurangaplumba -37- Allahım sabır ver bende diyorum 3. Filan heralde cinsiyet baktıriyo beğenmiyo filan yap gitsin hangisi gelirse artık 😅🤣🤣🤣
-37- dogurangaplumba 😂😂 yok yaa ilk ya inşallah kızi nasıl tuttururuz acaba derdindeyim😂 sağlıklı olsun da ilk başta