metemom_ dogurangaplumba iftara davetliydim kız aç karnımı doyurdum da geldim 😂 kendime de gelin buldum
ZeynepDuru17 metemom_ asıl sen başka kanka buldun beni unuttun senden bitane olmadığı için bende bulamadım 🤣🤣🤣🤔
Arz1235 Çin takvimi Rus takvimi kan yenileme testi hepsi kız çıktı ama bebişim erkek😆 sağlıkla gelsin İnşaAllah bebişlerimizi
dogurangaplumba Arz1235 Sağlıkla gelsin @metemom_ gibi tıpla inatlaşmadınız değil mi? Bu arkadaş tıpa kafa tutmuş biri de onunda hep kız çıktı ama erkek 🙈🤣🤣🤣
MerveA7 -37- ilk bebeğim de erkek diyordu kendim de kız diye hissediyorum kızım oldu 2 yıl arayla aynı zamanda yine hamile kaldım şimdi ki için kız diyor kendim yine kız diye hissediyorum bayram sonu bakalım nasipse belli olacak inşallah ☺
ZeynepDuru17 metemom_ kanka beni özelde bulabilirsin post atıyorum gelen olmuyor bende buraya girmiyorum 🤣🤣🙄
dogurangaplumba ZeynepDuru17 Kız geberdim ya bulaşık makinesini boşalttım benim gebeş kaplumbağada yatmis pubg oynuyo şu kadına bakayım bi yardım edeyim demiyo gittim başına söylendim kulaklıkları takmış noldu bişeymi dedin diyo delircem ya
ZeynepDuru17 dogurangaplumba pubg da sohbet şeyleri var canım dikkat et senin kocaya ay bu kocalar hep böylemi olur alıp tavayı kayafaya geciresim geliyo 🤣🤣🤣