dogurangaplumba metemom_ tamam agustosta burası öyleydio seme ama şuan buralarda yazın 40 a kadar çıkıyo artık bu bebişimde mayıs sonu haziran başı gelcek
metemom_ dogurangaplumba benim bebeğin poposu sürekli pişik olacak kesin ya ondan korkuyorum çevremde bebeği piştikten yoğun bakımda yatanı bile duydum şuan bez araştırması yapıyorum
-37- metemom_ heeee o başlığı görmüştüm 😂😂hem soruyor hem cevabına mi kızıyor😃😃sen verme deseydiniz yaaa
metemom_ -37- kız merkezdeyiz burası felaket sıcak oluyor ya birde klima çarpıyor beni tüm yaz hasta geçiriyorum 😢
-37- metemom_ klimaya dikkat et dicem ama orada klimasizda olmaz zor ya ben ankaradsyim Ankara bile bir tuhaf oldu
dogurangaplumba metemom_ ben hiç görmedim sinir oldum bize insan gibi dese ki yanlış yönlendirme olmuş fitre verilmiyor ama sadaka veriliyor bilginiz olsun bilmem ne dese okey saldırdı ya bize ohh iyi yaptım ama
metemom_ dogurangaplumba heh aynen biz ters vermedikçe üste çıkmaya çalışıyor düzgünce öyle değil demiyor hayır bizde aynı şeyleri duymuşuz belki bizim duyduğumuz doğru ben o postta bir kaç kişi daha gördüm öyle duyan demekki birileri öyle anlatıyor ki bizde öyle biliyoruz
dogurangaplumba metemom_ Canım sıcak nasıl bişey oluyor bilmedigimden yorum yapamam 10 yıldır bu değişik memleketteyim ben 🤣🤣 izmirde sıcak oluyor kendi memleketim ama izmirde ailemle çok tatil yapiyoruz çok geziyoruz anlamıyorum sıcağı
metemom_ dogurangaplumba kız en azından denize girer serinlersin bu şehirde su birikintisi bile yok 😂 çöl çöl
-37- dogurangaplumba ya dün bey öyle bı post okudum hatta sadaka mi demek istiyor diye düşündüm ama cevap verecek yerlerim ağrıdı😃pek bı mantıklı gelmedi yazdıkları
metemom_ -37- yok anam benim olmuyordu 2 buçuk yıl olmadı tüp bebek yaptıracağım hiç uğraşmak istemiyorum dedim ön görüşme için gidince baktık bebek orda hepimiz şoka girdik
dogurangaplumba ZeynepDuru17 bakcaksan bak kız korkma ama oku gel deme bişey çarpılısın bak benden demesi🤣🤣🤣
metemom_ -37- yani biz verdik olmadı bebeğin hayrına olsun dedik diyorum kadın daha da celalleniyor 😂 bizi dövecekti