metemom_ -37- kocam da biliyor huylarını artık ses edemiyor önceden o da laf ediyordu baktı ki böyle giderse boşanacağiz kedi gibi oldu
metemom_ -37- belki yaşlanınca aksi huylarım çıkar 😂 bende gece görüntülü ararım çat kapı basarım evi 😂😂
dogurangaplumba metemom_ Benim kocaoğlan hanesinin büyuk ayısı geçti salondaki koltuğa uzandı şuan yamuk şişeler varya devrilir hani benim kocam aynı o🤣🤣
metemom_ dogurangaplumba kız adamı uyanık yakalamışsın başında bekle bünye alışık değil bir şey olur falan 😂😂
-37- Tunzaliee bir ipe alyansi geciriyorsun canım benim karnına tutuyorsun ileri geri olursa erkek yuvarlak donerse kız derler🥰
dogurangaplumba metemom_ 10 yıllık evliyim birazdan yapacam az kaldı bu adam biraz daha oturmamayı tercih ederse 🤣🤣🤣🤣
dogurangaplumba metemom_ Yok devrildi karşı koltuğa borsa takip ediyo noldu gebeş gaplumbaa uyaniksın çocuğu servisten alda sevinsin seni uyanık görünce dedim bakalım alcak mı 🤣🤣
dogurangaplumba metemom_ O zaten deli aldığını nikahtan sonra gördü takmıyo pek eğer akıllı olursam şok oluyo🤣🤣🤣🤣
metemom_ dogurangaplumba ay ağustosta doğurmak nasıldı benim doğumum ağustosa geliyor çok korkuyorum sıcaktan 45 derece oluyor burası yazın