Cennet_kusum16 Umutu ilk gebeligimde koku hassasiyeti olmuştu. Şampuan bozuldu sanmıştım. İkinci gebeliğimde hafif bı çamaşır deterjanı kokusu farklı geldi acaba deyip yaptım öyle öğrendim. Onun dışında geri kalan adet belirtisi ile aynı zaten.
Alpsmommm Umutu oğlumda gecikmem ve diş ağrım vardı bunda da günüm daha gelmemişti adet olacak gibi kasık bel ağrısı vardı adete 7 gün kala kan verdim öyle öğrendim
Ozgis1s Umutu mide bulantısı , gece uyku bölünmesi , gece terlemeleri, halsizlik , göğüs hassasiyeti , bacak ve kasık ağrısı ve adet gecikmesi. Ve bu kadar belirtiye rağmen benim anlamayıp sonra 6 haftalıkken öğrenmem 😂
birLinaannesi Umutu koku hassasiyeti en büyük belirtimdi. Normalde yemek ayırt etmem direkt gömerim😂 gecikmemin 2. Günü ( normalde de gecikebiliyordum) avmde yemek katına çıkmamla inmem bir olmuştu. Sabahına deli dürtmüş gibi 6 buçukta kalkıp test yapmıştım elimdeki son kalan testle. Şimdiyse doğuma 1 ay kaldı çok şükür.. 🙈❤️
NGold Hamile olduğumu bilmiyordum regl sancısı gibi bir sancı olmustu kasıklarımda regl sanmıştım hatta meğer hamileymişim🐣
metemom_ Umutu normalde asla midem bulanmaz hamilelik öncesinde bir kere bile kusmadım araba yolculuğu yaptık bir saatlik gidene kadar midem bulanmıştı
ezooezz Regl sancısı çekiyordum sivilcelerim fazla çıkmıştı. Halsizlik ve uyku hali vardı. Erken acıkmaya başlamıştım. Reglim 1 gün gecikince test yaptım saniyesinde çift çizgi çıktı. 4 buçuk haftalıktı öğrendiğimde. 10. haftadayız mide kazınması mahvetti beni.
Deletedmom_110 Umutu İki gebeliğimin ikisini de Sabahları felaket şekilde mide bulantısından anlamıştım bendeki ilk ve tek belirti bu🌻