1zehrs ne kadr doğru demişsiniz işk zmanlar hevesli oluyo insan alıyo kmseye vermek istemio ama işk oldğu için öyleymiş bende kucak beşik alışknı bi bebek annesiydim biri geldimi direk kucakta gidene kadr inmzdi ee o yemk çay bulaşık yalaşık kmse demio bebekli de şöyle böyle üstüne nie alıştrdın bu kadr oluyo bide tesettürlüysen heleki yaz günü sıcakta isen o eşarp çock çekiştrdikçe kayıyosa sana sağdan sağdan gelmemeleri imkansız 😁 banyo ediceksinn veya 2 dkka tuvalete giriceksin yaa onda bile resmen horul horul uyuyan bebek kokumu mu alıodu bilmem hemn ağlıyodu eşimle birlkte kapı tıklıyolardı hadiii çıkk die oda ordaan sanki dövüyolar gbi ağlıodu bi yere giderdik ben odada yalnız kızımla otururdum kucağmda dibimde olurdu size bağlandkça etrafa karşı düşmalığı mı oluyo bilmem yabanileşiyolar bnm deneyimledğim ve etrafmda da gördüğm kadaryla 😁 ama şmdiki oğluma öyle yapmıcam tabiki kucağa alıştrmam emzircem koycam yatağna kendi uyusun saatlerce beşik sallamak yokk kızmda naptysam bunda tam tersiini yapıcam ağzm yandı bikere ha bidha bebek olmicaklar diceksinz ama siz kucağnzda günlerce aylarca koklasanızda gün gelip yuvadan uçucak kucağa alıştrmadanda o sevgiyi ilgiyi gösterebiliriz o evre de kendini salmış herşeyden bi haber bakımsız giyime asla önem vermeyip ne bulursa üstüne geçiren saçımı taramayan hatta taramaya vakit bulamayan eşiyle ilgilenemeyen biri olarak yazıorum ( Allahtan eşim bunları görmedi kimisi bunları yüzüne vurup şöylesin böylesin diyp ayrı psikolojik savaş açıo bebek yetmedği gbi eşiyle uğraşan da var o dönemde ) işte kendime asla vakit ayıramayınca noluyo özgüven gdio kendme bi farklı bakıodum şmdi ki gbi bakmıorum mesela ama şmdi nasip olursa oğlumda hem oğluma bakıcam hem kendime o bebekse bnde bi bireyim ben ne kadr pskolejik olarak iyi olursam oda o kadr rahat olur die düşünüyorum ☺️🤷🏻♀️