Selinmoon Minik122020 Mm ile alakası yok geç döllenme olabilir . Ben 6+4 haftalıkken kalp atışını duymuştum ama burada daha geç duyan var doktorunuz ne dedi?
littlechick Minik122020 Kese 25 mm olunca bebeğin görüneceğini söylemişti doktorum. Haftaya gittiğinizde görürsünüz büyük ihtimalle
Esratufan Minik122020 kese 20 ml olmadan göremezsnz bnde aynı syei yaşadm bi hafta sonra gttm kalp atısnı duydum
Merviiss Minik122020 alttan neden istemediniz içinize girip bakmıyor ki dıştan ultrasonla bakıyor alt tarafı? Yani bu kadar kafanıza taktiysaniz alttan baktirabilirdiniz sonuçta doğum yapacaksınız alttan bakmada ne gibi sorun oldu da istemediniz?
Nalinnn14 Minik122020 benim 6+0 da kese görünmüştü herkes de farklı zamanda görülüyor döllenme gününe göre acele ettirmeyin bence de bekleyin
Tictack Benim 5+3 keseyi gördük ama yolk kesesi sadece alttan gözüktü bebek gözükmedi sizce normal mi
Esratufan Tictack çok bormal bndede aynısı oldu yolk sacı alttan baknxca görmüştü bebeği görmemişti 10 gn snra gttgmde kalp atısını duydum gayet normal stres yapmayın hiç yoll sac varsa bebek olşcakktr