Sksjsux355-- bir süre ilaç kullandım ,terapi aldım sonra ailemin soruyla ilacı bıraktım ilacı bırakınca kendi isteğimle terapiyi de bıraktım benim için çok zor bir dönemdi yalnız yaşıyordum uykuya geçiş sırasında en çok krizlerim oluyordu gece 2-3-4 fark etmeksizin kalp krizi geciriyorum diye hastaneye gidiyordum sadece iyi hissetmek için acilde uyuduğum bankta uyuduğum oldu ama sonra telkinin gücünü keşfettim devamlı kendime bunun aslında kalp krizi olmadığını, olsa bile engel olamiyicagimi ve engel olamiyicagim şeyler için endişelenmemin benim sadece hayat kalitemi düşürdüğünü tekrar ettim suan anlatırken çok basit ama ben bu süreçte bilek boyun baş her taraftan nabiz saymayi öğrendim kendimi telkin etmek için Allah’a çok yalvardım bu acımi alsın diye o dönem çok zordu hala arada krizler geliyor ama eskisi gibi zor değil hani hamilelikte hep duyarız ya sabah bulantıları diye ama aslında o bütün gün bulantısıdur yaşayınca öğrendim ataklarda onun gibi aslında dedikleri gibi yarım saat dürmüyor öncesi sonra atak ani var atak geçtikten sonraki o ruh halinin gitmeyisi var , başlamadan önce lütfen olmasın hali var varda var kolay değil ama yaşadıklarımda en iyi etkiyi telkinde gördüm çok uzun yazıp sıkmak istemiyorum ama süreç çok uzun ve meşakkatli ve burda hepsini anlatmak yaptığım her şeyi teker teker yazmakta zor.