neseli96- Doğurmak istiyorum artık yav ananas yedim bugün ilişki de oldu sıcak suyla banyo da tamam yarın kontrol var inşallah en kısa zamana gün verir psikolojik olarak kendimi ger yönden hazır dinamik hissediyorum bu his geçmeden doğurmam lazım 😂
yagmurrrra neseli96- eline bez al bütün evin yerlerini sil evide temizle o gece doğurursun😀 bunu yap doğuruncada yaz bana😀😀
dogurangaplumba neseli96- Bende hiç dinamik hissetmediğim anda oldu birde düğün vardı o gün ne düğüne gidecek enerjim nede doğuracak halim vardı boş boş oturup tavani izlemek istiyordum annemde sabahın köründe koridor halımı yıkıyordu çok acayip ya o anlar aklıma geldikçe gülüyorum umarım doğumun sağlıkla guzelliklerle geçer 🤗❤️❤️❤️
Glsm8787 bende dün doktora gittim doktor p.tesi gel suni sanci verelim dedi pazartesi tam 40 hafta oluyorum bakalim hayirlisiyla gelsin istiyorum bende sizde saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
neseli96- sna44 yo sancı anlamında değil hani bi açılma olur su gelir bebeği alırlar ya o zaman hemen o anlamda benim düşünce
dogurangaplumba yagmurrrra Aa bunu bende 38 olunca yapayım bari benim ilk çocuk geç geldi bari bunu karnımda dişlenmeden çıkarayım 🤣