ngksu Ezgi12348 14 haftalıktım alırken 7 muayene ikili dörtlü taramalar nst lerin hepsi kan idrar tahlilleri detaylı ultrason bi gece kalma normal ya da sezeryam doğum hepsi vardı,sadece epidural dahil değildi anestezi olayı
Yagizinannesi_ Ezgi12348 bel fıtığım var geçen senede ameliyat oldum ondan dolayı 4 nisana aldık günü ama bugün nişanım geldi sancım olursa 4ünden önce alıcak
Sibel3437 Istanbul bilge hastanesi normal dogum 16.bin zorunlu sezaryan 17 bin,, istege bagli 24 bin ve doktorlar medikalparktan gelen drlar
susaMom_ miranmiran1306 Sincan lokman hekim hastanesi Ankara’da bildiğim kadariyla şuan ki fiyatlandırması 30-35bin arası
Tuba-M55 Dusgezgincisi merhaba hangi doktor takiplisiniz acaba ben de o hastaneye gidiyorum da Ali hocaya
Ezgi12348 Yagizinannesi_ belden sknti varmis ya canm ondan sordum aynen genelde bebege de gecebiliyomus
Deletedmom_110 Kızlar özel hastaneden doğum paketi aldık ya diyelim ki doğum gerçekleşmedi bebek düştü vs paket bu durumda ne oluyor bilgisi olan var mı? İlk doğumumu özelde yaptım ama paket almadım şu an alırsam bileyim istedim 🌸
susaMom_ Deletedmom_110 Sadece kullanılan haklarının fiyatını veriyorsun paketin içeriğinde 2li test var mesela testi yaptirdin onun ücretini ödüyorsun olası bir durumda sozlesmen iptal oluyor geriye kalan tutarda sana geri veriliyor