nurcan05 litost1 tayt aldım iki tane hep lastikli şeyler giydim penye rahat ettim bir şey almadım öyle zaten kilo veririm diye yetti bana dogurcam artık ☺️
1prensesannesi__ litost1 pantolonu lcw den aliyorum üst olarakta buyuk beden tunik falan aliyorum 😃 hamile kiyafeti pek bulmak kolay degil 1 2 beden buyuk normal kiyafet almak daha iyi oluyo
Beeyzanurr litost1 artiscollectiondan bakabilirsiniz ben ispanyolpaca tayt almistim harika 8 aydir giyiyorum 😂
Adenala litost1 Beli lastikli pantolonlar ve normalde de bol gelen gömleklerim kazaklarımla yolu bitirmek üzereyim yeni birşey almadım ama Trendyol modest güzel şeyler var tesettürlüyseniz
mutlubibekleyis Almıyorum 😂 şaka bir yana büyük beden ve lastikli tercih edebilirsiniz, ben 30 haftadayım hala hamilelik öncesi lastikli esnek pantolonlarım oluyor, bazılarının lastiği çok darmış onlar hariç. Üst olarak da bol tercih ediyorum sorun olmuyor.
YldrmNUR litost1 2 tane hamile taytım 1 tane pantolonum var. Üstüne kocamın tişörtleri yetiyor 😂😂 kışında 2 tane bol sweet aldım öyle idare ettim. Doğumdan sonra bi gardrop kıyafet alacağım kesin ama
xhbgns litost1 Oyshodan hamile pantolonu aldim sadece oversize t shirt gomlek yeterli olur Artis var trebndyolda ordan da pijama takimi aldim normal pant falan da var bakabilirsin
Merve1414 litost1 3. Hamileliğim hiç hamileleligime özel bişi almadım kapaliyim normaldede hafif bol şeyler giydiğim için hamileyken de rahat ettim sadece beli saltikli pantolon aldım 2 tane oda zayıf olduğum için ve LCW nin cocuk reyonundan başka bı yerde bulamadığım için çocuk reyonundan 13 yaş bwli lastikli almıştım ben demedikce kimse çocuk reyonundan olduğunu anlamadi
Esraaaas litost1 lcw den beli lastikli pantolon almıştım genelde lastikli ve birkaç beden büyük kıyafetler aldım