Nuket9319 10 haftalık hamileyim aşırı kanamam oldu hatta birşey düştü bebek zannettim çok şükür Bebek değilmiş bebeğin kalp atışını duyduk başına böyle bir şey gelen var mı yarın ilk işim tekrar doktora gitmek olacak ama merak ediyorum
Nuket9319 Minigiim-vebenn52 acile gittiğim için düzgünce ilgilenmediler 2 gün önce de hastaneden çıktım yine kanamam olmuştu ama bu şekilde değil daha önce düşüklerimden biliyorum
Minigiim-vebenn52 Nuket9319 ilaç kullanmıyor musun aspirin progrstsn vs geçmiş olsun yarın kendi doktoruna git hemen bişi yoktur inşallah Allahın izniyle dinlen çok hareket etme yat hep belli ki risklisin
Nuket9319 Minigiim-vebenn52 kullanıyorum hatta iğne kullanıyordum ama doktorun kanamayı daha da arttıracağını söyledi kullanmadım acaba ondan mı oldu enox
Minigiim-vebenn52 Nuket9319 evet belki az kanama olmuştur ama kan sulandırıcı kullandığın için çoğaltmıştır ama kullanman gerekiyorsa kullan kafana göre bırakma canım
Nuket9319 Minigiim-vebenn52 2-3 gün önce hastanede yattım o zaman muayene eden doktor sonuçlarıma baktı o söyledi öyle bıraktım
Nuket9319 @“alparslan21”#p32021378 doktor kalp atışının duyunca düşen şeye bile bakmadım parça olsa kalp atışını duymayız dedi
Nuket9319 Kanama normal bir şey değil de bayağı bir oldu böyle kanama ile hamilelik geçiren var mı acaba