Bende 22 Martta sezeryan oldum. Aşırı korkuyordum. Spinal anestezi ile yapıldı. İğnesini şöyle söyliyim damar yolu açılırkenden daha az acı hissediyorsun. İlaç gönderildiğinde bi ısınma oluşuyor ve uyuşuyorsun saniyeler içersinde. Sondan takılıyor asla hissetmiyorsun . Uzandıktan sonra istemsizce bi tansiyon düşüklüğü yaşadım ben, heyecan stres oldum. Acı hissi asla yok ama dokunmaları çekiştirmeleri resmen yaşıyorsun. Çok şükür ameliyat başarılı şekilde geçti. Odaya alındığımda 3 saat içersinde bacaklarım açılmaya başladı. Ama ilk yürüyüş için akşam 7-8 i beklediler. Ben yemek içmek serbest dediklerinde en sert kahveyi içtim ve bitter çikolata yedim. Ama hiç mola vermeden sürekli hayatımda içmediğim sade kahveyi işmişimdir:) ve tabiki olmazsa olmaz su aşırı su içmek gerekiyor herşeyden önce. Beni korkutan şeyler içersinde karna bastırarak muayene, kum torbası ve ilk ayağa kalkma vardı. Karna bastırarak muayene dedikleri olayda asla korkulacak birşey yok zaten yarı uyusuk oluyorsun. Kum torbası 2-3 saat kadar kaldı o çok ağrı yaptı bi an önce söküp atasım geldi onu. İlk ayağa kalkışımda asla korktuğum gibi olmadı. hastanede kaldığım gece neredeyse hiç uyumadım diyebilirim full koridorda yürüdüm tutunarak. Kahve ve su içmeye devam ettim. Hatta hemşireler bi ara gülmeye başladı bana yat uyusana vs diye. Aynı gece gazımı da çıkardım büyük tuvaletime de çıktım. Eve taburcu edildiğimde ise hiç yatmadım kendime yatak bile yapmadım. Yanıma eşimden başka insan istemedim (3.5 yasında oğlum var) şuan her işimi yemeğimi kendim yapıyorum çocuklarıma da bakıyorum. Ufaktan ağrılarım yok mu var ama Allah dayanma gücü veriyor evlatların için. İnşallah başarılı şekilde atlatırsın. Ama kendini asla acıya ağrılara teslim etme derim ben. Şimdiden geçmiş olsun 💐