seymanurravci merhabalar tsh ım 5 haftalık ken 2,77 çıkmıstı sonra 10 gün sonra 2,66 olarak düştü bugün tahlil verdim 4,70 çıkmış levitiron 25 mg kullanıyorum ama ona rağmen yarı yarıya yükselmiş bu şekilde olan varmı
sutlukahve seymanurravci benim de aynı şekilde oldu 25 mg içiyordum 50 mg a yükseltti doktor bir sıkıntı yok şükür muhtemelen senin de ilacın dozunu yükseltir sıkma canını
Tugcev seymanurravci Bende 5.80le başladım 50 mg yetersiz kaldı 7′ye yükseldi. 75 mg a geçtik. 3.02′ye düşmüş, ona bile şükrettim ben açıkçası 🤦🏼♀️ 7yi görünce. Şimdi 100 mg kullanıyorum haftaya tekrar test vercem. Benim çok yüksek olduğu için 14 günde bir veriyorum kontrolü kaybetmemek için.
umrumdadegil seymanurravci korkma dozunu yükseltir doktorun o şekilde düşer 1 ay sonra tekrar kan vermen gerekecek
celileturk Bana 25 yetmedi yükseldi 37.5 olarak güncelledi doktor. Düştü. Direk 50 yapmadı. 1,5 hap içiyorum
seymanurravci Tugcev benden doktorum istemedi birde başka tahlillerm eksikti onları istemişti ben ekstra tsh da baktırdım iyiki baktırmısım siz aynı saattemi içiyorsunuz ilacı
miniiiikfasulye seymanurravci Neden yükselmiş ki hemde ilaca rağmen siz doktora bir danışın gerekirse dozunu yukseldir sağlık ocaklarında yapılan TSH çok yüksek çıkıyor o yüzden sordum en doğrusu hastanede yapılan
sutlukahve seymanurravci yok yok korkma Allahın izniyle bir şey olmaz doz ayarlanınca normale döner ☺️
Tugcev seymanurravci dahiliye doktorum uyandığın anda ilaç gelsin aklına direkt iç dedi. Normalde yarım saat yeterli oluyor ama ben bir buçuk saat bir şey yememeyi tercih ediyorum. Doktorum da 45 dk en az dedi. Öyle kahvaltı yapıyorum. İlk 4 saat farklı ilaç içmiyorum etkisini kaybediyormuş. Uyandığım saat farklılık gösterdiği için içtiğim saatte değişiyor.
seymanurravci Tugcev bende başka ilaç içmiyorum akşam alıyorum diğerlerini yemeğide sizin gibi yapıyorum ama dediğiniz gibi dozu az gelmiş demekki
Tugcev seymanurravci zaten bir anda yükseltmiyorlar. 25ten başlıyor doktorlar. Duruma göre yavaş yavaş arttırıyorlar. Bu gittiğinizde büyük ihtimalle dozu arttırır sonra da takip ister.
Merve1414 seymanurravci bende yukdekdi 2 ay kuklandim o ilacı doktor ilacın dozunu yukseltti 1 ay sonra tekrar bakalım dedi