OnlyBaby Kızlar dün adetim bitti. İnnovita 2 gün sonra elimde olacak. Oruç tutuyorum nası yapıcam acaba saat kaçta yapmam lazım? Şu ovülasyon testleri keşke ilk idrarla olsa😂
umrumdadegil OnlyBaby canım zaten testi yapmadan en az 2 saat önce sıvı alımını kesmen lazım saat 3 5 gibi yaparsan daha iyi olur
Srp53 OnlyBaby başla benim yumurtlama günü ilk idrarla da yaptığımda koyu çıkıyordu defalarca denedim ben de innovita kullanmıştım
OnlyBaby umrumdadegil umarım idrarım gelir ya kaçırmak istemiyorum.. oruçlu olduğum için belli olmayabilir.. pcosluyum bide umarım yumurtlama yakalarım
emir_01 OnlyBaby yakalarsiniz insallaj ben aldim memnun kaldim fakat bebek.kismet olmadi ama kimyasalim oldu insallah saglikla hamile..kalirsiniz isteyen herkezde insallah
OnlyBaby emir_01 inşallah ben kimyasal bile görmedim bi ara salmıştım o ara oldumu onuda bilmiyorum pcos sinir bozucu bişey, hormonlar, insülin herşey tamam sorun yok. Kilom var bi
noble1 Bu ay bende bunu kullanıyorum ve oruç tutuyorum, iş çıkışımda 17.30 gibi yapıyorum. Çişim de gayet geliyo benim valla eve girer girmez bi wc ihtiyacı oluyor ister istemez zaten 🤣4.gündü bugün henüz yakalamadım pik devam bakalım😬
emir_01 OnlyBaby bende pko vardi lise donemimde ama adetlerimde sorun yoktu cene alti tuylenmem vardi 2022 aralik 2024 ocakda muayenelerimde alttan ve karindan pco yok denildi 68 kiloyum yan simitlerim ve birazda gobegim var onun harici killar lazerle bitti adet olacagim zaman sivilcem olur gecer gunu gunune sasmaz adetlerim yumurtlamada oluyor catliyorda innovita testinde teyit ettim kanlar temiz insulun direnci tsh vs vs hersey normal amh 2 kusur esimde varikosel vardi morf.0 di 1 yil sonra 9 oldu suan 3 ay olmak uzere promenk kullandi dun yine adet oldum bi rahim filmi kaldi devletteki dr istedi klomen falan hic biaey baslayltmadilar once film dediler 4 nisana randevu aldim uzun oldu k bakmayin
OnlyBaby emir_01 yok estağfurullah. Benim hormonlarda sıkıntı yok eşimde yok. İşte kilo var vermeye çalışıyorum öyle yapışmışki vücuduma yani eskiye göre hızlı veremiyorum malesef. Bu ay da inositol başladım hayırlısı artık.. :(
OnlyBaby Srp53 ben başladımda 3 gün önce bitti adetim bugün ikinci idrarımla yaptım koyuydu biraz. Yani ocak ayınca bir gebenin günlüğü yapmıştım bu kadar koyuluk yoktu. Genel olarak koyumu böyle😅 Bide ilk idrarla oluyormu ya?
Srp53 OnlyBaby şöyle söyleyim canım. Ben kürtajdan sonra hep ovulasyon testi ile takip ettim hep de innovita kullandım. Pik yaptığı günler doktora da gidiyordum gelişmiş yumurta çıkıyordu. 4 ay falan ovulasyonla takip ettim ama gebelik planlamadım. Sıvı akımına dikkat ederek yapıyordum ama pik olduğu günler dikkat etmeden yapsam da yine koyu çıkıyordu. En son gebelik planladığım ay pik günü doktora gitim 20 mm yumurta vardı sadece o gün ve ertesi gün ilişki oldu hamile kaldım ama kimyasal oldu bu da. Yani diyeceğim diğer markaları kullanmadım ama innovitaya doktor kontrolünde de takip ettiğim için çok güveniyorum sen de güvenebilirsin pik günleri idrara dikkat etmesen de muhtemelen yine pik olacaktır.
Srp53 OnlyBaby koyuluk olarak da ikisinin aynı koyuluk ya da daha koyu olması lazım diğer koyuluk derecelerini dikkate alma