biryetmezikincisiolsuun Tecrübeli anneler sizden fikir bekliyorum, bol su içiyorum yinede az. Şimdiden teşekkür ederim✨
mickey biryetmezikincisiolsuun Havuç suyu öneriliyor sürekli. Eğer suyunu bulamazsanız havuç yiyin bolca deniliyor. Bolca su içmek ve havuç bunları çok duydum
OnuurrMom biryetmezikincisiolsuun Bende de olmuştu canim sikacagim yoktu oturup 3 tane felan yiyordum gün içinde bide bol su ama 3 litre içiyordum günlük meyve portakal mandilana elma kivi filan yedim ama şeker ihtimali varsa yanına yoğurt sade kefir de tüketebilirsin sonra ki kontrolde doktorum iyi olduğunu söylemişti 🌼
biryetmezikincisiolsuun Nill_ çok teşekkür ederim günde bir tane yesem yeterli olurmu? Meyve sıkacağım yok çünküü
Nill_ biryetmezikincisiolsuun miktar olarak bilmiyorum canım ben duymuştum sadece. Arastırsana evde nasıl yapılır haslayıp ezip olıyordur belki bakmak lazım
Hayat31 Havuç ya havuç suyu. Suyunu icemezsiniz bile her gün havuç yeseniz de olur. Ben öyle bilmeden yedim 5 ayına kadar sonra doktor yasakladı bebeğin suyu biraz fazlaymış )))
Hayat31 biryetmezikincisiolsuun ye ye,bende bağışıklığı güclensin boyu uzun olsun diye yedim ama suyuna yaradı 😂
biryetmezikincisiolsuun OnuurrMom inanırmısın hergün 2-3 porsiyon meyve tüketiyorum en az 20 bardak su içiyorum düzelmedi geçen haftadan bu yana. Bakalım birde havucu deneyeceğim çok sağol canım
OnuurrMom biryetmezikincisiolsuun Çok etkisini görürsün hatta ekstra salatalarini filan bol havuçlu yap benim de 3. Ayda suyunm azaldı ben hep bunları yaptım korkudan zor süreçten geçtik kolay bebek sahibi olmadık ondan çok korktum ama şükür havuç çok çok iyi geldi inşallah sana da faydası olur ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın 🌼🥰