noble1 Bende innovita ile yakaladım hem yumurtlama hem çatlamayı. Zaten klomen kullanmıştım🤭 değerlendirdik de günleri bakalım gerisi kısmet artık bat 12.
noble1 Prmdkanneee üstte pylaştığım twstlerim ile çok benzer belki de dün pikti 🫠 böyle anlarda kaçırdığımız gün üzüyorr
Prmdkanneee noble1 yaaa galiba benim de böyleydi ama kaçırdım işte nasip ama hala şansım var dimi 🫶🏻☺️
Derennn700 Prmdkanneee canım benim regle 13 gün var fakat sağ göğsümde iğne batar gibi ağrı var ve çıkmıyorda acaba sizde oldu mu yumurtlama döneminde
Merve-metin Derennn700 evet ben onu kullanıyorum canım 25-26-27 yumurtlama ve çatlamaydı tam pik olmadı ben hormon ilacı kullanıyorum çünkü ondan kaynaklı istenilen boyuta ulaşmadan çatladı yumurtalar canım
Merve-metin Derennn700 benim göğüs ağrısı olmadı sadece kasıklarım çok ağrıdı canım özellikle 27sinde çatlama olduğu gün canım
0127ryhn Ovulasyon testi mi paylaşmak istiyorum bugün ki yaptığımı paylasamiyorum nasıl resim yükleniyor yardımcı olurmusunuz
Prmdkanneee 0127ryhn canım ana sayfa da sol üstte üç çizgi olan yere tıklayın resim yükle kısmından ekleyebilirsiniz