Prmdkanneee Derennn700 ayy evet 6 gün aslında ayin 15inde yani uygulamaya göre ama yumurtam ayin 4ünde catladi o yüzden 17-18 regl günüm sanırım ama ben 15inde ilk testi yapıcam ☺️
Derennn700 Prmdkanneee canım benim sana bişey soracam sen kendini böyle şişkin hissediyor musun ben normalde uçuk çıkaran biri değilim uçukta çoktı dudağımda acaba belirti olabilir mi bu da
Merve-metin Derennn700 canım pik değil ama sanki tekrar koyulaşacak gibi duruyor teste devam et bakalım 2.kez yumurtlama olacak mı bak bakalım
Merve-metin 0127ryhn canım hiç üzülme belki yumurtlama öncesi olan ilişkiden tutacak belli olmaz o sperm 48-72 saate kadar canlı kalıyor çünkü
0127ryhn Merve-metin inşallah canım ya öyle dua ediyorum çok üzüldüm günlerce takip edip bayrama denk gelmesine ama hayırlısı artık ne diyelim yapacak birşey yok🤷🏻♀️
Merve-metin Derennn700 6 Nisan pik zaten tekrar koyulaşırsa 2.kez yumurtlama olabilir bazen ayda 2 kez yumurtlama olabiliyor 2sinde de değerlendirdiğinde ikiz olma şansı varmış öyle duymuştum ben canım
Merve-metin 0127ryhn öyle tabi ki canım herşey nasip üzülme rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur 🙏🏻 ben inanıyorum bizim mucizemiz hiç beklemediğimiz anda bizi bulacak o yüzden moral bozmak yok canım🙏🏻🤲🏻🌸
Prmdkanneee Derennn700 yok kuzu sis hissetmiyorum sadece iftardan sonra 😂😂 ama belim ağrıyor dünden beri çok fena ya
Derennn700 Prmdkanneee anladım canım bende ağrı sızı yok sadece şişkinlik var ve uçuk atmış dudağım artık bilemedim
Derennn700 Prmdkanneee canım sen yumurtlamadan sonra bi gün sonra hatta akıntın uzayan şekilde oldu mu benim iki gündür akıntım var şeffaf beyaz karışık