Merve-metin Prmdkanneee aynen kuzum işten çıkmama 1.30 saat kaldı eve gitmem en en geç 5.30 hemen yapıp atacam sonucu 🙏🏻🌸
Derennn700 Merve-metin @Prmdkanneee @Sevvalll42 bakın kızlar bence ben bugün yumurtladım dün ilişki yaşadık
Derennn700 Merve-metin ya kuzu benim eşimde sperm problemi var dün birlikte olduk acaba bugün olmazsa da sorun olur mu diyorlar ki çatlama günü
Merve-metin Derennn700 sperm sorunu varsa bugünü boş geç yarını değerlendir canım bişey olmaz çatlama daha önemli diyen çok var o yüzden hiç stres yapma bugün eşine ceviz fındık filan yedir yarın değerlendir mutlaka ama
Merve-metin Derennn700 yok kuzum daha çalışıyorum 15 dk sonra çıkacam eve geçmem 5.30 en geç evde yapacam testi
Merve-metin Kızlar test yaptım ama negatif çıktı @Derennn700 @Prmdkanneee 
0127ryhn Bakarmisiniz son alttaki iki testte bugüne ait sabah koyuydu ama az önce yaptım yine daha da koyu çıktı yumurtlama günü mü bugün
Merve-metin Derennn700 evet canım dün bayağı kırmızı yoğundu bugün gelmiyor sadece peçeteye sildiğimde de kırmızı geliyor kan ama neden pede gelmiyor o değişik 😂
myangelson Merve-metin canım benim bir kaç kere aynısı oldu hatta bende kanama da değil lekelenme oluyordu kahverengi şekilde boşu boşuna ped takıp degistiriyordum hiç birşey bulasmiyordu bir kaç kere öyle oldu adetim mevsimseldir dedim geçtim 😅
Merve-metin myangelson aaaa bende ilk defa oldu dün 5 tane ped değiştirdim bugün ped eskidi diye değiştirdim hep peçeteye geliyor sadece pede bulaşmıyor hiç anlamadım bende