maysanur Arkadaşlar çok kötü grip oldum doğal yöntemlerle atlatmaya çalısıyorum ama burun tıkanıklığım için ne yapsam işe yaramadı asla nefes alamıyorum. Burun spreyi kullanmak zararlı mıdır? Bilgisi olan var mı?
Eminesahin1 maysanur ben zararlı diye biliyorum burun spreyi şişesine tuzlu su yapıp onu kullanıyordum
Hazili maysanur yasak kuşum hamilelikte ben de aglaya aglaya doktora yazmayinca eczaciya yalvardim vermedi deniz sulu dogal sprey verebilirim anca dedi hic yoktan onu kullanmistim
Mommelike maysanur benimde burnumda et oluşumu oldu nefes darlığı çekiyordum kbb çok zorda kalırsan kullan diyip risonel burun spreyi verdi ama kullanmasan daha iyi dedi almadım bende sınus rınse var yumuşatılmış tuzlar eczaneden alıp onunla burnumu yıkıyorum normal tuz yakar sürekli kullanılamıyor
maysanur Mommelike işe yarıyor mu peki açıyor mu hemen? İki tarafımda tıkandı gram nefes alamıyorum ağzımdan nefes almaktan bogazımda tahriş oldu
maysanur Tuzlu su denedim, buhar denedim, sıcak suyla duş aldım ama yok açılmıyor. İnternete yazınca bazıları kullanılabilir bazıları kullanılamaz diyor insan ne yapacagını şaşırıyor. Bildiğiniz başka yöntemler var mı peki?
tugbaturhan En iyi gelen cold mix bu dönemde bir zararı yok eczacılarda diğer spreyleri satmıyor gebelere zaten yakama damlatınca biraz ağır geliyo rahatsız ediyo ama hava nemlendiricisinin içine damlatıyorum o şekilde rahat ettim ben :)
buseyusuf27 maysanur vala bana ılladın verdı doktor gecen saglık ocagı bıde antıbıyotık verdı ama balgamım var ve genzım dolu faranjıtım azmıs üşütmüşm 1 hafta kullndm öksürük kaldı bıde balgamım kaldı 🙄 ıns onlarsa gecıcek surklı btkı cayı ıcyorm meyve yıyorm flan bakalım olmadı serum fızyolojık ıle yıkayın burnunuzu bı sorun olmaz
Minigiim-vebenn52 maysanur bana doğum anında bile vermediler burnum tıkalıydı serum fizyolojik sadece verdiler
eylulus Ben de geçen hafta 10 gün bu şikayetten mahvoldum, en son sterimar deniz suyu kullandım. Doktorum da rahatlayana kadar kullanabilirsin dedi. Eczaneden alabilirsiniz