urasmommy Ablam çocuklarının 2 sini özelde sezeryan oldu , son gebeliği riskliydi çam sakuraya sevk ettiler çok memnun kaldı herşeyden önce doktorlar uzmandı içim rahattı dedi yine seçim senin canım
asel-yasarrr Deletedmom_110 inşallah ya durumu belirteceğim inşallah genel olurum çok panik yaparım korkarım çünkü onun dışında memnunum hastaneden
Momcrn Tugcem2834 Deletedmom_110 bence özelden şaşmayın maddi durumunuz varsa kızlar arkadaşım doğum yaptı iple diktiler şaka gibi ya ve başkalarıyla aynı odada kalıyorsunuz diğer kişinin geleni gideni eşi dostu bebeğin ağlaması rahat edemezsiniz hiç hastalık falan var diğer aileden gelen bi kişi hastadır belki bilemeyiz size bulaşır falan ne biliyim bence özel gidin derim internetteki yorumları okuyun çok şikayet var
Deletedmom_110 Momcrn evet ilk Gebelimde ben de aynılarını düşündüğüm için özelde doğum yapmıştım ama şu an Özeller çok aşırı pahalı bir dolma 30 40 TL vermek istemiyorum bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ben de özelle orası arasında kaldım
Momcrn Deletedmom_110 doğum önemli birşey ve hastanede önemli sizin ve bebeğinizin sağlığı için uygun özellerde var benim gittiğim yer 18bin