Tugcem2834 İlk defa devlette doğum yapacağım 1 ci geveligimde özlede yaptim ikinci çam sakura da olacak endişelerim var korkuyorum ilgi nasıl ameliyat nasil geciyo 32 haftaya girdim tecrubelwriniz önemli
Momcrn Tugcem2834 Deletedmom_110 bence özelden şaşmayın maddi durumunuz varsa kızlar arkadaşım doğum yaptı iple diktiler şaka gibi ya ve başkalarıyla aynı odada kalıyorsunuz diğer kişinin geleni gideni eşi dostu bebeğin ağlaması rahat edemezsiniz hiç hastalık falan var diğer aileden gelen bi kişi hastadır belki bilemeyiz size bulaşır falan ne biliyim bence özel gidin derim internetteki yorumları okuyun çok şikayet var
Deletedmom_110 Ben de ikinciye hamileyim benim de sezeryan olacak şu an 14+5 im kontrollere oraya gidiyorum doğumuda şu anlık orda düşünüyorum çevremden ve burdan yorumları okuyorum sezaryen doğumda herkes memnun olduğunu söylüyor 🫶🏻
asel-yasarrr Deletedmom_110 sezeryan doğumlar genelde belden oluyormuş anestezi gerekli olmadıkça genel yapmıyorlar mış doğru mu
Deletedmom_110 3_oglan_annesi hayır canım herkes söylüyor ama öyle bir şey yok kulaktan dolma bilgiler hastanenin en üst katında tüm bölümlerde suit odalar var aşırı lüks ve bu odalar uzaktan gelen misafirler devlet büyükleri milletvekilleri asker polis vs gibi insanlar için yani halka açık değil para verip kalmak da mümkün değil eşim orada çalıştığı için biliyorum🩷
3_oglan_annesi Deletedmom_110 hadiya kötü olmuş baskasyla aynı odada ne kadar güzel olablir bilmiyorum bnde orayı düşünüyorum ama hastaneyi kotuleyende çok 🙈
Deletedmom_110 3_oglan_annesi tek kişilik odalar dar çift kişilik odalarda var biraz şans işi veya içeride tanıdık varsa torpil yapılabilir. Normal doğum konusunda ben de çok şikayet okudum çevremden de duydum sezeryan konusunda şikayet eden duymadım inşallah da duymam çünkü etkiliyor bu tür şeyler hastaneden soğuyosun bir anda
3_oglan_annesi Deletedmom_110 aynen eşin orda çalışıyor demiştin biseyler duyuyormu 🤭 bu ara eşin ne iş yapıyor orada
Deletedmom_110 3_oglan_annesi hahahha yok kız eşim genel yoğun bakım bölümünde çalışıyor oda destek. kadın doğum bölümüyle alakası yok
KuzeyinAnnesi10 Tugcem2834 hayır hissetmedim kesinlikle çok güzel geçti dikişlerim hemen topladı iyileşti lazerle yapıştırma yapılıyor
asel-yasarrr KuzeyinAnnesi10 hastanede genelde belden yapılıyor muş gerekli olmadıkça genel yokmuş bilginiz var mı
Deletedmom_110 Tugcem2834 şu an hiçbir yerde iple dikiş kalmadı emin misiniz? Lazerle yapıştırma yapılıyor devlet hastanesinde bile çok şaşırdım şu an
Sevkiyee Deletedmom_110 bnım kuzenım 15 gün önce dogum yaptı sezeryan iple dikmişler bi de dikiş aldırmaya gitti
Ramercan KuzeyinAnnesi10 ay ben de orda doğum yapıcam aşırı korkuyorum bikaç tane doktor var onlara denk gelirim diye :( normal doğum yapanlar tek kişilik odada mı kalıyor