Ciceks Evliliğim 2 yıla yaklaştı eşimde ve bende sorun yok 2 kimyasal oldu artık tüp bebek düşünüyorum uzaktan geleceğim acaba hemen gidince başlıyorlar mı yada nasıl oluyor
Umutlabekleyis Ciceks ay canım keşke o kadar kolay olsa tüp bebek yapmazlar bir kere sana gideceksin ilk sonra adetin ikinci günü senden bir sürü tahlil falan isteyecekler sanırım bir sürü kagıt işleri ve ilk 3 yada 2 kere aşılama yapıyolar sonra tüp bebek
sweetmom_ Ciceks eğer sorun yoksa bence biraz daha bekle belki vakti vardır. Daha erken çünkü. 2 yıl olmuş daha. Benimde w yılı geçti eşimde sorun yok çok şükür bende pkos var. Bekliyorum bende çatlatma iğnesi ilaç su bu deniyorum. Hakkında hayırlısı olsun inşaallah.
mrp2023 Ciceks önce aşılama deniyorlar diye biliyorum canım sonra tüp bebek, ki devlet hastanesine geleceksen bu süre çok uzar, imkanın varsa özel hastaneye gidersen daha hızlı olur
Ciceks Umutlabekleyis ilçedeki kadın doğum doktoruna sordum aşılama istemezsen yapılmaz demişti acaba sorun olmadığı için aşılama istemiyorum tüp bebek düşünüyorum desem yapmazlar mı
Ciceks mrp2023 bugün aradım 2 hastaneyi de Zeynep kamil ve zübeyde hanımı. Sorununuz yoksa 2 aşılama şart dedi bu aydan sonra gideceğim inşallah işlemler için 36 ay evli kalmak gerekiyormuş tüp bebek için
Babyy_ Ciceks birde şeyi sorucam ilk randevuda eşimizle gelmek zorunda mıyız ondan da tahlil vs alıyorlar mi
Ciceks Babyy_ yani eşten de tahlil sperm testi falan istiyoruz dediler de ilkinde midir bilmiyorum fakat bizim sprrm testimiz var şükür rahim filmimde var onlarla gidicez biz de