senafa_ Kızlar napıyosunuz resmen 3,4 hafta sonra evlatlarımıza kavuşacagız inşallah 🥹🩵 ben bi gün iyiyim bi gün yerlerdeyim hormonlardan sanırım
Mavi-elif senafa_ bedenen çok yorgun hissediyorum bi gün enerji geliyorsa 2 gün sırtım belim ağrıyor 😄 bacak aram ağrıyor geceleri uyumakta zorlanıyorum
KzbnAlpaslan senafa_ iş yaptığım gün akşama ağrıdan duramıyorum doğruyorum sanıyorum hep ama yok iş yapmazsam yatarsam rahatım hep bı uyku hali☺️
orkide123p3t senafa_ şaka gibi evet ama çok şükür kavuşacağız 🥹🤍 ben artık sağdan sola dönerken cok zorlanıyorum yatakta biraz yürüyüş yapınca yoruluyorum normal artık sanırım iyi gelmiştik şimdiye dek ve ödem tutmaya başladı vücudum🥹🥹🥹
Sydnrrr senafa_ Artık hareket etmeden önce 10 kere düşünür oldum ağrılarım olduğu için 🥲 Ama çok az kaldı sabrın sonu selamettir 🥹👼
senafa_ KzbnAlpaslan allah bağışlasın nasıl yatıyosumuz anlatsanıza biraz taktik vern beni yatırmıyor kızım hiç 😂
KzbnAlpaslan senafa_ mükemmel olmaya çalışmıyorum mesela yettiği kadar olduğu kadar ev işleri ve yemekte bir gün biyer olur bir gün biyer çocuklarım ile birlikte yapmaya çalışıyorum ev işlerini falan ☺️
B7710 Bende 36. Haftadayım gece uykuları biraz sıkıntılı birde bazen bacaklarıma kramp giriyor uyutmuyor magnezyum içiyorum o biraz fayda ediyor yine
neseli96- senafa_ bizde 36+3 olduk bayram önü alacak doktor neredeyse tam bir haftamız kaldı bakalım kesin değil yarın kontrolde gün verir diye düşünüyorum çünkü bayramdan önce alırız dedi gelişimi de maşallah önden hep bi sıkıntısı olmadı