Haticeburak06 Civcivce ilk aylar çok yedim şmdi 31 haftalığım 4 aydır yemiyodum az önce 1 kase fln yedim Arada kaçamak yapabilirsin sorun olmaz Ama tabiki herşeyin fazlası zarar
Sksjsux355-- Civcivce az dan bisey olmaz bebeğe zararından çok mideye zarar verir gebelikte mide yanması çok oluyor çünkü cips extra tetikler
cLearQueen Züber markasının nohut cipsi var gercekten cok guzel ve saglıkli. Onu yiyebilirsin gonul rahatligiyla
busesssssss Pamuk sütleri hazır mı içiyordunuz ? yoksa açık süt alıp kendiniz kaynatıp mı içiyorsunuz?
Pinaryyy Civcivce ara sıra yedim ve hala da canım isteyince yiyiyorum. Doktor dozunda yediğin müddetçe sıkıntı olmaz demişti.
Prensesannesii1_ Pamuk ay benim de cok canım cekiyo ama gebeligimden beri sayılıdır yedigim cok az yedim
busesssssss Prensesannesii1_ bana sonuna kadar kullanacaksın demişti doktor hatta eğer demirde eksiklik görülürse o dozu 2 ye cıkarıyorlar
vivivi Civcivce ilk 2 ay aşırı dikkat ettim sonra saldım canım ne isterse yiyorum valla napayım ahshsjs