Minikkush9496 Saniye0krdeli001 1 nisan doktor kontrolüm var bende normal doğum olucak ama o zaman bilicez ne zaman başlatıcak doğumu
Gulkar Defne-9080 doktor gün verdi sonrada kan testlerini ver hatta sonuçları gostermene gerek yok dedi neyse pazartesi bir sorayım hastaneye
Edaa3595 Saniye0krdeli001 doktorum geçen hafta 21 nisan dan sonra alırız dedi bakalım merakla bekliyorum bende gün almayı 🙏🙈🧿
Aybenar @Ebrar_1227 2. Gebelik olduğu için okadar beklemez son tarihim 18 Nisan zaten ama haftaya doğum olur gibi sağlıkla gelsin yeter ki tek duam o 🙏🏻
neseli96- Saniye0krdeli001 bizde bugün aldık 4 Nisan 11 de hastanede olun dedi ben şimdiden saat mı saysam gün mü heyecandan böyle aklım beş karış
rumeysa-1111 Gulkar merhaba bişey sorucaktım benim de 1 nisanda kontrolüm bar doktor kan alalım anastesi için falan dedi tam olarak ne oluyor neye bakıyıyorlar bilginiz var mı ☺️
Zeehraaaa rumeysa-1111 kan pıhtılaşma süresine falan bakıyor ben dün verdim 12 13 tane birşeylere bakmış valla
Gulkar rumeysa-1111 5 tüp kan verdim birde idrar testi normal kan değerleri değil daha değişik şeylere bakıyor sanırım sonuclarimi göremiyorum
Sabihagny Saniye0krdeli001 merhaba inşallah hayırlısı ile bebeğiniz kucağında alırsınız bişey soracaktım gün aldınız ya sezeryan olunc amı gün veriyorlar yoksa normal doğum yaparsalar doktor günü söyler mi