@Ebrar_1227 2. Gebelik olduğu için okadar beklemez son tarihim 18 Nisan zaten ama haftaya doğum olur gibi sağlıkla gelsin yeter ki tek duam o 🙏🏻
NISAN ayı anneleri burada mı biz günümüzü aldık 4 nisan:)
Defne-9080 doktor gün verdi sonrada kan testlerini ver hatta sonuçları gostermene gerek yok dedi neyse pazartesi bir sorayım hastaneye
Saniye0krdeli001 bizde bugün aldık 4 Nisan 11 de hastanede olun dedi ben şimdiden saat mı saysam gün mü heyecandan böyle aklım beş karış
Saniye0krdeli001 benimki de 4 Nisan 😅
Saniye0krdeli001 29 Nisan ama ne zaman gelirse artk beklicez 😊
Saniye0krdeli001 4 nisan sabah 7 🌸🫶🥰
Saniye0krdeli001 amin inşallah 😍
Gulkar merhaba bişey sorucaktım benim de 1 nisanda kontrolüm bar doktor kan alalım anastesi için falan dedi tam olarak ne oluyor neye bakıyıyorlar bilginiz var mı ☺️
rumeysa-1111 kan pıhtılaşma süresine falan bakıyor ben dün verdim 12 13 tane birşeylere bakmış valla
Zeehraaaa anladım teşekkür ederim ☺️
Saniye0krdeli001 ben de 15 nisan için günümü aldım ☺
Saniye0krdeli001 ne güzel tarih ya 04.04.2024 💙
Saniye0krdeli001 merhaba inşallah hayırlısı ile bebeğiniz kucağında alırsınız bişey soracaktım gün aldınız ya sezeryan olunc amı gün veriyorlar yoksa normal doğum yaparsalar doktor günü söyler mi
rumeysa-1111 5 tüp kan verdim birde idrar testi normal kan değerleri değil daha değişik şeylere bakıyor sanırım sonuclarimi göremiyorum
Sabihagny sezeryanda gün veriyorlar canm
Ahsennesli evet ben istedim 4 ne doktor 3 ne verecekti yoksa
Saniye0krdeli001 aynı 4 Nisan 🥰 5 i olsun kadir gecesi diye düşündük sonra farkettik 4.4.24 detayini 😊 o günde hastanede bir sürü sezaryen olacak sanırım biride biz Allah’ım hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun. İlk doğum ilk sezaryenim olacak korkuyorum, heyecanlıyım 🙈