@Ebrar_1227 2. Gebelik olduğu için okadar beklemez son tarihim 18 Nisan zaten ama haftaya doğum olur gibi sağlıkla gelsin yeter ki tek duam o 🙏🏻

Defne-9080 doktor gün verdi sonrada kan testlerini ver hatta sonuçları gostermene gerek yok dedi neyse pazartesi bir sorayım hastaneye

Saniye0krdeli001 bizde bugün aldık 4 Nisan 11 de hastanede olun dedi ben şimdiden saat mı saysam gün mü heyecandan böyle aklım beş karış

Gulkar merhaba bişey sorucaktım benim de 1 nisanda kontrolüm bar doktor kan alalım anastesi için falan dedi tam olarak ne oluyor neye bakıyıyorlar bilginiz var mı ☺️

Saniye0krdeli001 merhaba inşallah hayırlısı ile bebeğiniz kucağında alırsınız bişey soracaktım gün aldınız ya sezeryan olunc amı gün veriyorlar yoksa normal doğum yaparsalar doktor günü söyler mi

rumeysa-1111 5 tüp kan verdim birde idrar testi normal kan değerleri değil daha değişik şeylere bakıyor sanırım sonuclarimi göremiyorum

Saniye0krdeli001 aynı 4 Nisan 🥰 5 i olsun kadir gecesi diye düşündük sonra farkettik 4.4.24 detayini 😊 o günde hastanede bir sürü sezaryen olacak sanırım biride biz Allah’ım hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun. İlk doğum ilk sezaryenim olacak korkuyorum, heyecanlıyım 🙈