aygul-7138 Kızlar bebeğinizin hareketini ne zaman hissettiniz yada ne zaman hissedilir biraz evhamlaniyorum 🙄 18. Haftaya girdik 2 gündür resmen böyle tekme gibi bişey hissediyordum ardı arkasına ama bugün hiç bir his yok hissetmemem normal mi birde ayrıntılı ultrasona 18 haftada gidilir diyenler de var 20. Haftada diyende var hangi haftada gidilir
ferhpnar aygul-7138 en ideal hafta 23 bence ben oğlumda 21 de gittiöm çok erken gelmişsin dedi kızdı bana 23 de geleceksin dhaa kalpteki damarlar tam gelişmedi dedi bu hamileliğimde de 23 de gitmeyi düşünüyorum
momofmychildren aygul-7138 hareketler düzensiz olur endişe etmeyin ben 21+4 gün olarak detaylı ultrasona gircem 21-25 arası tavsiye ediyorlar genelde
ZeyHus33 aygul-7138 bende aynı durumdaydim hatta Bebek hareketi die Post acmistm daha yeni 23 haftaya girdim hala bile bagzen hissetmedm zmn olyor düşün insan tedirgin olyor senin dedin haftalarda bende kasıgımda bişi var ama ne diyordum tuaf hissediyordum bagzen hissetmiyordum bile düşünün hala bile bagzen hissedilmiyor net şekilde 21haftada gittim detayliya ben
Mucizemses aygul-7138 ilk gebeliklerde hissetmek uzun sürüyor oğlum da 18 haftalıkken hissetmiştim bu sefer 15 de pıtırdı olarak hissettim 17 de çok net hissetmeye başladım göbek yağına da bağlı biraz göbekli biri değilim o yüzden çok net hissediyorum, 20. Haftada gittiğimde doktorum erken dedi organları tam net görmek gerekir dedi 22 de gittik
emirtimr1 her denileni takmayın siz,doktorunuza bakın.ayrıca bu haftalarda hergün hissedilmez içiniz rahat olsun 22 den sonra hissedilir . detaylı ultrason 18/24. hafta arası yapılır. 18 de erken siz en iyisi 21.22 hafta arası yaptırın derim
Boncukk123 aygul-7138 18. Hfta çok erken canım detaylı için organlarını tam göremez doktor 21.haftadan sonrası için randevu veriyor doktorlar hareketlere gelince kaçıncı gebelik bilmiyorum ama 18.hafta da düzenli hareket bekleme canım çok çok küçük daha bebeğin sert tekmeleyemez sürekli 26.haftadan sonra düzenli hissedersin hareketleri
Derinmom ben de 18 haftalıgım 2. gebeliğim sanki özellikle geceleri pıt pıt vuruyor. gündüz bazen hiç vurmuyır yada hareket ettiğimden ben anlamıyorum. ikinci gebeliklerde daha erken hissedilir demislerdi. detaylı ultrason içinde ben en iyi haftamın 21 hafta oldugunu biliyorum yani kızım da öyle demisti doktorum simdi buna da 21 haftaya gün aldım