defnekrbg Merhaba kızlar size bişey danışmak istiyorun. Dün eşimle beraber gezmeye gittik nata vega akvaryuma herkesten öyle tepkiler geldiki😳 yok niye gittin yılanlara bakmasaydın timsaha bakmasaydın dondum kaldım ilk defa duydum 🤭 sizin cevrenizde böyle diyenler varmı şaştım kaldım hatamı ettim gitmekle ... çiçek koklama felanda diyolar 🤮
Ysn defnekrbg salla ya bende tvde yilan görünce belgeselde kaynanam önüme geciyodu bende inadina bakiyodum hicte bisey olmadi sacmalik inanma 😁
Benay defnekrbg annemde bana balıkların gözlerine bakma derdi 😂😂 neymiş çocuğun gözü ağzı balığa benzermiş 😂
KlncA defnekrbg ayyyy boşver şu cahilleri arkadaşım ya... İyiki bi hamileyiz bütün hurafeler de bizi bekliyordu sanki 😁 Sen hiç inanma içini ferah tut hiçbirşey olmaz
Bo25 defnekrbg ne alaka be ben hergu belgesel izliyorum..cahiller onlar boşver sen onlara kalsa nefes almican
defnekrbg Ysn teşekkür ederim şurda dogumuma 30 gün kaldı bide böyle şeyler duyunca korkuyorum korkutuyolar🤢
seyma281015 Doğumuma tam 1 ay kala gitmiştim nata Vega ya.. sonrasında bana da aynı tepkiler geldi Yok çocuk şuna benzer Yok buna benzer falan.. kızım 3 yaşında dünya güzeli 😂😂