Tubakaba HelloooMomy bende Oskar hocaya takipliyim 33 haftalık şu an baya doktor değiştirdim 2 aydır Oskar hocayla devam ediyorum memnunum ilgili ama hep sezeryan doğum yaptırıyor diyorlar ben normal yapmak istiyorum tek soru işareti bu doktorla alakalı onun harici çok iyi biri
Gulsen1909 Tubakaba merhaba oscar hoca ile nasıl gidiyor aceba bende yarına kendisine randevu aldım sonra paket alacağım ama merak ediyorum
Fundahakanb Tubakaba evet sezeryan olmuştum normal doğum zaten son haftalarda yapamayacagımı düşünmüştüm .çatı muayenesi yapıyor ama ben açıkcası o olaya hiç Güvenmiyorum . Orda azcık bastırsa nerden biliceksim normal şeylermyaptıgını. Normal doğumu zorlamak istediğini söyle bence .
Momyyzz Benim arkadaşım orada doğum yaptı kendisi doktorundan dolayı memnundu (doktoru kendi kliniğini açtı şuan filiz hoca) ama ben hastaneye ziyarete gittiğimde mülteci kampı gibi geldi bana hep suriyeliler vardı o yüzden o hastaneye bakmadım bile
Gulsen1909 HelloooMomy merhaba karar verdiniz mi aceba bende yarına randevu aldım oscar hocaya ama kafam karısık nasıl birisi gittiniz mi memnun kaldınız mı
Tubakaba Gulsen1909 merhaba gayet iyi gidiyor cumartesi gideceğim bende çatı muayenesi yapacak dün başım dönüyordu tansiyonum düşüktü mesaj attım hemen döndü hep böyle hemen dönüş yapıyor doğum nasıl olacak bilmiyorum normal gözüküyor ama cumartesi bakacak
Nihalnyn Zeyneppx Peki memnun kaldınız mı acaba ben de Lala hanıma gideceğim ama normal doğum destekleyen bir doktor mu ve ilgisi nasıl? Doğum sürecinde de hastaneden memnun kaldınız mı ?