Koalams çok eski olacak benim ilk doğumumu 8.5 yıl önce yaptım hastaneden eve geldiğim ilk saat kaynanam isim konusunda burnumdan getirdi eşimi aradım bağırdım çağırdım canım kocam o sırada kimliği çıkarmış bile zaten annesinin adını koymadı tabiki son anda rahmetli babannemiz koyacağımız ismi söyleyemeyince aleda isminden ilaydaya döndük eve gelir gelmez annesine rest çekmişti sadece eve geldiğim ilk 1 saat kötüydü sonrasında eşim o kadar yardımcıydı ki sen dinlen tok zaten nazından ağlıyor deyip bakardı evimize misafir gelince sen otur ben çay koyarım ben getiririm götürürüm uyku bu dönemde önemli uyu diyordu arkadaşları eşim için baba oldu diye mangal filan yakıp eşimi arıyorlardı arkadaş çevresinde tek baba oydu o ödenemler 1 saat dururum diyordu 40 dk durup geliyordu beni ayakta gördükçe yat diye kızıyordu anneme diyordu kalkmasın bak normal doğumda olsa dinlenmesi lazım filan 40 gün süperdi ya şuan 2. Hamileliğim lohusalığım nasıl olacak bakalım inşallah ilki gibi güzel olur canım kocam 40 uçurmam bayramdan 20 gün önce diye bayrama kadar ailemin yanında kalmama izin vermişti ayrılmak zordu ama sırf üzülmeyeyim diye tamam demişti kaynanamın bana bisey demesine asla izin vermiyordu görümcelerim zaten görümce değil ablamdır yani öz kardeş gibiyiz hep özledim o günleri darısı bu lohusalığıma 🤗😍😍