yamanagihan ![https://mutluresim.com/images/2024/03/27/zI2YkL.jpg] Gören önce kocasına atıyor sonra yoruma ahaha 😁
yamanagihan yamanagihan kocama attım ‘çiğ börek ise yani bilemedim’ cevabı aldım. Çiğ böreğe satıldım arkadaşlar 😁
Gulaysrcn yamanagihan ahah nasil ayni anda olabilir ya 😄ufukta bi çatışma var gibi görünüyor hemen yanına bi sofra hazırlayın 1-0 öndesin 😄
alisamomm yamanagihan boğa burcu eşimden istediğim cevabı alamamaktan korktuğum için atamıyorum ahahahah 😂
yamanagihan Nehirinn kocam bu aralar çok çalışıyor nişanlıyken daha çok görüşüyorduk ve hiç vskti olmadıgından eve geldiğinde yemek Faslı olup yatmaya gidiyoruz 😁
Mommmmy yamanagihan Benm sormama bile gerek yok 🫣 Benm en sevdiğim yemek sensin diyip bunun aynısını almam için baskı yapmaya başlar 😂
Esmam_ela25 Erken gelir öncelikli görevimi yapar seni alıp anama gideriz dedi benim koca bir tuhaf hem ayranım dökülmesin hem de….. neyse anladınız siz 😂
Zeyneppx yamanagihan benimki annem beni tek çağırmaz ki la dedi odunnn🤣🤣🤣 yanıma geldi sonra jajdjsj tabi ki sana kosacam diyo