huysuz__ Pnrdrsn evet 2 gebeliğimde de öyle oldu , adetim hep düzenliyken 3-4 gün gecikme oldu 1 ay sadece.. gecikme olan adetimden sonraki ay da gebeydim ikisinde de
ecmelmirzaogluu Canım tesadüf müdür bilmiyorum ama ben gebeliği denediğim ilk ay reglim 7 gün gecikti ikinci ayında gebe kaldım
AbcAhmet Evett bende olmuştu hamile kalmadan 2 ay adetlerim düzensiz oldu geçikti yani 3 ayda hamile olduğumu ögrendim rahim kendini bebeğe hazırlıyormuş Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Kubra_sonmez123 Ya bende regl oldum 2 gun kanamam geldi baska yok bugun 4 cu gunum bilmiyorum gebemiyim
Kubra_sonmez123 Pnrdrsn yapmadim ne bilm midem agriyo yemek yiyincr geciyor kusuyorum bazen midem bulaniyor test de cikmaz diye yapmadim ama bi hafta oncr kan verdim degilsin dedi simdi böyle olunca bilemedim
Pnrdrsn Kubra_sonmez123 benim de öyle oldu işte bu ay. 9 gün gecikti. Belirti yoktu başka ama daha ne olsun moduna girdim
Kubra_sonmez123 Pnrdrsn Ama ben regl gordum 2 gun geldi daha yok fikrim yok varmı yokmu diye sence fikrin ne ben anlamadım artk😂
Pnrdrsn Kubra_sonmez123 arkadaşım artık ya deliririz ya da anne oluruz… Ne zormuş bu iş yaaaa.. kafayı yedirtiyor insana bu acabalar 😭
Pnrdrsn Kubra_sonmez123 dün vardı bugün azaldı Ama feci kasık ağrım var sağ tarafta galiba geliyor gelmekte olan 😱
Kubra_sonmez123 Pnrdrsn kasik ağrm yok midem cok agriyo bu ikinci olcak ama bilmiyorum ya fikir verende yok anlamadım gitti
Mommya Ben eltimden böyle duymuştum üç çocuğu var her hamileliğinden önce adeti düzensizleşirmiş ben de merak ediyordum bu konuyu benimde adetim bu ay 2 gün geciktim ilk kez inşallah diğer ay bize de nasip olur 🥲
Pnrdrsn biranne__ tabi ki birçok faktör var gecikme için. Yaklaşık 25 senedir regl oluyorum. 2. Kez bu kadar uzun gecikme yaşıyorum. İnsan bu kadar umutsuzken ufacık gün ışığı görmek istiyor herhalde. Gerçekleri duymak istemiyor bazen. 🥰Her ne kadar bilse de 🫣