Gumus11 Doktor kordon boynuna dolanmış dedi bu iyi bir takiple doğuma engel değil dedi fakat amniyon sıvısi az erken doğumu baslatabiliriz dedi. Amniyon sıvısı artar mı başına böyle bir şey gelen var mı. 35 . Hafta ve kordon tekrar boynundan çıkar mı.
ipeklinaismom Gumus11 sıvı azalmasını banada 32 de söyledi bol su içiyorum duzelti yani çok çok değil ama bizi.idare edicek.kadar çoğalmış dedi
Skrn1 Gumus11 suyun sınırın altında düşmeden alması doğru değil baremleri var 5 in altında düşerse alır birebir bu yüzden sezaryen oldum 34 haftada sınırdaydı 38 haftada doğurdum havuç ve deveci armut yemelisin çok su içmen su yapmaz bu arada ama sınırın altında düşmesi normal doğuma engel
mavikalpvemavikalp Gumus11 havuç ye ve havuç suyu iç tabi bol suda tüket Suyun çok katkısı yok ama yinede fazlaca iç illaki etkisi olur
snowglobe Gumus11 Bende 24. Haftada vardı havuç suyu ile azalmayı yavaşlatabildim 38+5 e kadar dayandım. Deveci armudu da iyi gelşyo ama ben bulamamıştım.
Meliss4321 snowglobe bende 22. Haftadayım banada az dediler ama bir kaç test yaptılar temiz çıktı su ne kadar tükediyordunuz