emel16 Zhraagk evet o hormonları hiç sorma canım ama olsun 20 gün çabuk geçer ya ben doğum yapmış olucam bebeğim 3 aylık olucak o zaman göndericem zor olucak :(
Sumeyyegyretli YadeOmer benimde öyle dogum yapacagım haftaya denk gelecek büyük ihtimalle. Bende dilekçeyle uzatılıyor diye duydum ama kesin mi ki o ?
Zhraagk Sumeyyegyretli valla yorumlarda da okudum aynı zamandada duymuştum bi araştırın derim bebişini eşinde görsün
Sumeyyegyretli Newmom Öyle 2 ay ertelenebiliyor mu kesin ? Benimde dogumuma denk geliyor çünkü . Kaç ay öncesinden dilekçe vermemiz gerekiyor martta gidecek eşimde inşallah
Newmom Sumeyyegyretli ertelendi iste bizimki. Bizim de doguma denk geliyordu. Hemen yazdık dilekceyi doktorun raporu da ekledik. Sonuclandı. Siz de yapın
Aselelif Dilekçe göndermek için ne yapmamız gerekli arkadaşlar benim de doğumuma denk geliyo ve ilk doğumum eşimin yanımda olmasını istiyorum ☹️
Hacis SuAte evet tuşlu telefon götürdü yanında her fırsatta arıyor mesaj atıyor bir sorun olmamış daha ama askercell varmış ondan aldırmışlar kendi hattını kullanmıyor