prenseshanim999 Herhangi bir kasinti veya idrar yaparken yanma hissi yok ama kotu kokulu bir akintim var gercekten cok rahatsizlik verici hergun camasirimi degistiriyorum nasil gecer bu durum yasayan var mi kizlar hamişler
Enfal_06 prenseshanim999 benimde öyle canım doktorum bugün fitil verdi beni aşırı derecede rahatsız ediyordu akıntı
Gulluuuuu prenseshanim999 bende de var 2 3 hafta sürdü sonra geçti sürekli iç çamaşırı değiştiriyordum çok rahatsız oluyordum ama kendi kendine geçti
prenseshanim999 Enfal_06 doktoruma henuz sormadim bu durumu ramazan sonrasi gidecegim o zaman sormayi dusunuyorum ama korktugum tek bi sey var alttan muayene etmez umarim😏
Enfal_06 prenseshanim999 benim alltan muayane etmedi ben dedim en son enfeksiyon için antibiyotik kullandım sonra böyle oldu önceden fitil yazmiştiniz muayane etmeden yazdı canım ama hep alltan muayeneyle bakardı ben aynı şikayeti söylediğim için gerek duymadı
prenseshanim999 Gulluuuuu şansliymissin benimki daha gecmedi doktora gitmedende gecmiycek gibi duruyo
Enfal_06 prenseshanim999 bende dedim hocam muayane etseniz de benim dediğim şey anlatım evet o zaman tamam dedi her seferinde ediyordu tabi 😁