lena1234 Kızlar urfada yaşıyorum, güneş kremi çok önemli. Solinte pregna aldım ama hiç beğenmedim cildimi çok kuruttu hiç sevmedim ne alabilirim öneriniz nelerdir yapısı biraz yağlı olsun
Rumeysacelikk46 lena1234 yok kuru değil inanılmaz memnunum ☺️ naos diye kendi sitesi var orada cilt tipine göre yazıyor oradan bakabilirsiniz
Rumeysacelikk46 beybim0 https://naosstars.com/ bu aldığım sitenin adresi kullandığım ise bioderma photoderm spot olarak geçiyor ☺️
beybim0 Rumeysacelikk46 bende solante pigmenta kullanıyorum memnunum fakat bitince yüzüm hep aynısına alışmasın diye bu bahsettiğinizi almak istiyorum rica etsem yapısını resim olarak atabilir misiniz
lena1234 Rumeysacelikk46 içinde glibretin yani meyan kökü varmış. Maalesef gebelikte meyan kökü bebeğin zekasal gelişimi için sıkıntı gerçi oranı çok düşük ama yine de almışken başka alacağım sanırım
Rumeysacelikk46 lena1234 siz bilirsiniz doktorum mineral olanı önerdi ama elim de bu ürün olduğu için bunla devam etmem de sakınca görmedi ☺️
beybim0 Rumeysacelikk46 ana ekran da solda üç çizgi var oraya basınca resim yükle diyor ordan sizi yönlendiriyor ordan sonra link veriyor linki kopyalayıp buraya yapıltırabilirsiniz
OzgeKaya Ben la roche posay markasınınkini kullanıyorum. Hem etkili bir koruma sağlıyor hemde mineral ve yeni nesil kimyasal filtreler ile karışık bu dönemde kullanılabilecek temiz bir içerikte✨
lena1234 Rumeysacelikk46 ben de çok araştırdım yabancı dermatologların da izledim. Mineral evet daha güvenli ama hamilelikte her güneş kremini kullabilirsiniz diyorlar. Kimyasal da kullanabilirsiniz. Ama tüm vücut kullanacaksanız mineral olsun yüzde sıkıntı olmazmış. Zaten dediğim gibi içersinde çok yoktur ama bu yazı çıkartacağım için başka alayım dedim.