kubra9692 Kızlar Maraş’ta detaylı ultrasona gidenler var mı sular akademi hastanesinde benim doktorum Önder hoca sanırım radyoloji uzmanı bakıyor
Rumeysacelikk46 kubra9692 Maraş’ta perinotolog var mı bilmiyorum ama sular da radyolojiye yönlendiriyorlar biliyorum
HaticeGH kubra9692 evet önder hoca radyolojiye yönlendiriyor , önder hocanın muayene 750 detaylı ultrason 900 tl 🌸 ben geçen ay girdim detaylıya doktoru çok iyiydi
kubra9692 [silindi] Hilal hoca yönlendirmedi mi radyoloji uzmanına ne yapacaksınız yaptırmayacak mısınız
zekiye_ssahin [silindi] [silindi] pahalı mı🫣 adana başkentte 3600 dedi ortadogu hastanesinde 1600 e bulunca sevindik uygun geldi
[silindi] kubra9692 ilk önce istemedim sonra yaptırayım dedm gittim fiyatı öğrenince tekrar vazgeçtim devlete Ahmet kireçciye gittim o da yapabiliriz dedi istemedim yinede
Rumeysacelikk46 kubra9692 ay doğum ücreti ile Önder beyin muayenesi ne kadar , önümüzdeki ay itibari ile memlekete geleceğim Önder beyde olacak doğumun kendisi ile iletişimim halindeyiz ama soramıyorum böyle şeyler 😂
kubra9692 Rumeysacelikk46 muayene 750 tl doğum hiç bilmiyorum benim daha zamanım var diye sormadım ☺️☺️👍🏻
[silindi] Ftmtsdmr muayene ücreti 750 TL doğum ücretini de öğrenmedim daha 3 ayım var daha o zmn kadar belki vazgeçerim devlette yaparım doğumu diye
Ftmtsdmr [silindi] anladım benimde 2 ayım kaldı 10 gün sonra ilk muayenemi olacağım hilal hanıma o yüzden sordum
Meli-sa [silindi] ben alper turala gidiyorum doğum ücreti 18 sezeryan benimde doğum mayısta umarım fiyatı artmaz ozamana kadar 😅❤️
Ftmtsdmr [silindi] tabi ki başka bir arkadaş yazmıştı burdan aslında normal doğum için ebelerler 10 bin doktorlara 20 bin diye ama sezeryan hatırlamıyorum