Birgulyigit Kızlar cuma günü yatışım var hastaneye de cumaya kadar oldu oldu olmadı suni sancı verilcek yine olmazsa sezeryan olucamda sabah 8de hastanede olmam lazım açmı gitsem tokmu gitsem ne yapmam gerek doktoruma sormayı da unuttum
Mstfamikram_60 Birgulyigit ay aynı sorunlar bendede var pazartesi nöbetçiyim gel suni sancı verelim dedi ama çok korkuyorum 39+1gunluguz bizde
Birgulyigit tgc_gzm2018 bend eoyle düşünüyorum gece 12den sonra bence hicbirsey yemim aç gideyim diye düşünüyorum doğru brisey yapiyorumdur umarım😃🤦🏻
tgc_gzm2018 Birgulyigit yani sezeryan durumu olabilir bide bencede 12 den sonra yemeyin benimde 39 haftaligim bendede hiç belirti yok yarın kontrole gidecem devlet gittiğim için sanırım dahada bekltirler beni 🙄 yok ya kimler alıyor dayaniyor hiç öyle düşünme rabbim gücünü veriyor inslh acilman olurda dogrrursun bı avazda ben ilk kızımı kendi sancimla doğurmuştum içime doguyor bunda suni olcak gibi 😅Allah yardımcımız olsun
caqlates suni sancı çok kötü diyorlar bana da doktorum önerdi ama korkuyorum herkes berbat diyor suni sancıya
Birgulyigit caqlates öyle deme öyle deme🤦🏻🤦🏻herkes farklı birşey diyor bende çok korkuyorum ama doktorum çok zorlamiycam seni sancin olur inşallah destekliycem olmazsa zorlamiycam dedi ama birde bana sor kalbim çıkıcak yerinden yaa
Mstfamikram_60 caqlates hangimiz korkmuyoruzki suni sancıdan Allah’ım hepimizi bi avazda kurtarsın amin
caqlates Birgulyigit ben sırf korkumdan kabul etmedim pazartesi sezeryanla alalım dedi pazartesiye kadar gelmezse bebiş sezeryan olcam :( böyle yapmasının nedeni tatile gidecek benim de haftam 39+3 ama ben normal istiyordum şuan da doktorum tatile gideceği için mecbur sezeryana kaldım
Mstfamikram_60 Birgulyigit hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah kolay doğumlarımiz olur bekleyip tehlikeyede atmak istemiyorum kafam çok karışık ne yapacağım bilmiyorum
Birgulyigit tgc_gzm2018 ya bazen öyle güç kuvvet geliyor diyorum okadar insan doğuruyor benmi doguramiycam yaparım diyorum bazende oturup ağlıyorum ben doguramiycam yapamiycam diye psikolojim bozuldu ya😃😃🤦🏻gerçekten Allah yardımcımız olsun bir an önce sağ salim kurtuluruz inşallah
Birgulyigit Mstfamikram_60 amin hakkımızda en hayırlısı olsun bebeklerin sağlığı yerinde olsun yeter insallah
Birgulyigit caqlates kotu olmuş bende bazen diyorum hocam hiç denemeden sezeryan yapın diycem ama diyemiyorum bakanım yok normal olup bir an önce ayağa kalkmak istiyorum bir tek annem var oda yeni kansere yakalandı kemoterapi goruyor her hafta ona yük Olcam diye korkup üzülüyorum o yüzden normal olur inşallah🥲🥺
Birgulyigit Dnmzzeda sancım nstde ara ara çıktı ama beni rahatsız edicek derece değil bebek kanala inmiş dedi 1cm açıklık var sadece
caqlates Birgulyigit allah hemencecik çok kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin anneniz için çok üzüldüm inşallah herşey bebişin gelmesiyle düzelir 🤲