deryamehmet35 Kızlar beni daha önceki yazılardan bilirsiniz bugün gecikmenin 5 günü ve bu sabah test yaptım pozitif asla ümidinizi yitirmeyin.ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah. Akşamda eşime süpriz yapıcam yılbaşı hediyesi aldım sana diyip bir kutunun içinde not ve çorap koyacağım dualarım sizinle 😍
Seherr deryamehmet35 hayırlı olsun canım bende bir senenin sonunda dün aldım yılbaşı hediyemi inşallah allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder 😇😇😇
Ggggggggggg deryamehmet35 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍 benim de adetim gecikti bugün yılbaşı hediyesi yaparım diye sabah heyecanla erken gebelik testi aldım ama negatif çıktı , darısı başımıza 😔
Busracetin deryamehmet35 hakkinizda hayirlisi olsun , siizn adiniza cok sevindim beklediginize değmiş yeni yila yepyeni umutlarla basliycaksiniz maşallah ne guzel 💕 kac aydir bu haberi bekliyordunuz 🐣
Melikeozdemir hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı isteyenlerin başına. tebrik ederim. banada doktor hafta sonuna kadar adet olmazsan gel kanda gebelik yapalım dedi. mide bulantılarım var kasık ağrımda var bakalım inşallah nasipse olur tekrar tebrikler.
Busracetin Ggggggggggg yeter ki saglik olsun canim , yillar yili bebek bekleyenler var onlari dusunmek gerek , hem belki senin gec dollenme gibi birsey de olmus olabilir , sabirla beklemek gerekiyir dogru zamani , benim de umudum 2019 dan inşallah 🍀
deryamehmet35 Ggggggggggg o negatifleri bilirim canin inşallah en kisa zamanda güzel haberler alirsiniz
Seheryakupbebek deryamehmet35 bence idrar testini koy bende eşime perşembe verecem hediyemi dedim perşembe doğumum 😂
deryamehmet35 Seheryakupbebek batik aldim not yazdim be yapacagini şasirdi şok oldu.benimde 22 dogum günum hem doğun günü hediyesinhem yilbasi hediyesi oldu canim bizede
Mrlbrk deryamehmet35 Hala hamile degilim malesef. Doktora gidiyorum klomen verdi bu ay. Yarin ona başlicam canim bakalim