Arkadaşlar cumartesi günü 33+4 te hissettiğim tuhaf şikayetlerle doktoruma gittim ve sancım çıkmıştı o gün hastanede yattım, sık sık serum, nidicard ve ciğer geliştirici iğneler ile ertesi gün daha iyi duruma geldim diye taburcu oldum. O günden beri tuvalet harici kalkamıyorum direkt alt karnım ve göbeğim geriliyor. Ayaklarımı uzatıp oturmam gerekiyor ya da yatmam gerekiyor. Doktorum evde günde 1 kez 30 mg adalat ile devam et demişti ama midemi aşırı zorladı baya sıkıntılı zaten midem, nidicard dokunmadığı için 8 saat arayla günde 3 tane nidicarda döndük yine dün. Ama ben asla tam rahatlayamıyorum, ayağa kalktığım an acayip bir gerilme oluyor karnımda, bazen tuvalete sıkışmış gibi kasık bölgemde gerginlik ve ağrı oluyor, sağ tarafıma mümkün değil yatamıyorum göbeğim yırtılacak gibi oluyor vs. Uzun oldu ama tam anlatmak istedim 34+1 olduk bugün ve çok korkuyorum ilaç işe yaramıyor mu acaba diye sancılar düzenli gelecek diye ödüm kopuyor, çünkü o kadar ilaca rağmen şikayetlerim var, böyle olması normal mi bunu yaşayanlar cevap verebilir mi lütfen ya da ilaç anca mı etki etmeye başlayacak?