Bursem16 Kızlar doktorum Kemal hoca çok memnunum fakat sanki ultrason cihazı çok iyi gibi gelmiyor net göremiyoruz giden benim gibi düşünen var mı ?
Dogproff Merhaba ben kendisine gidiyorum , normal ultrason cihazı ben 6 doktor değiştirmiş birisi olarak söylüyorum 🙈😂😂 detaylı ultrason Ile aynı değil ama , ileriki haftalarda bebek net belli olmuyor hiçbir cihazda
Bursem16 Dogproff anladım açıkçası ben çok fazla doktora gitmedim sanırım o yüzden öyle düşündüm birde tabi net görme isteği olduğu için
Dogproff Bursem16 neti anca detaylı ultrasonda görürsünüz , ben 6 doktor değiştirdim riskli gebelik olduğu için şimdi perinatoloji ile birlikte Kemal hoca takip ediyo
Sinem044 Dogproff merhaba bende aynı hastanede naile Gökçe’ye gidiyordum ama kendisi klinik açtı Kemal beye randevu aldım yaklaşımı tecrübesi nasıl biraz bahseder misiniz şimdiden teşekkürler ☺️🥰
Dogproff Sinem044 Aynı hastanede de başka hastanede de çok doktor gördüm fakat Kemal hoca kadar ilgilisini hiç görmedim elinizden tutup tartıya çıkarıyor ultrasona kendisi çıkartıyor elinizden tutup 😂 kendisi çok kibar çok ilgili her soruya cevap veriyor perşembe sabah doğumumu yaptıracak bakalım nasıl olcak 🙈
Dogproff Sinem044 kendisinde doğumumu yaptım gönül rahatlığı ile gidin doğurun 😂😂 benim kahrımı başka doktor çekmezdi gerçekten
Sinem044 Dogproff şimdiden Allah kurtarsın sağ Salim kucağınıza alın inşallah 🙏 teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için 🥰
Beril16 Dogproff Merhaba, öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun 🥰 Kemal Bey de normal doğum mu yaptınız yoksa sezeryan mi? Yorumlarda sürekli sezeryan yanlısı yazdıkları için merak ettim
Bursem16 Beril16 ben henüz doğum yapmadım ama bende sizin gibi hep sezeryan yanlısı olduğunu okumuştum burada şuan 38+3 üm normal doğum için bekliyoruz tabi ki değişebilir ama Kemal hoca şuan için bekleyelim dedi birazda sizin istemenize bağlı sanırım bana sordu bende istiyorum deyince o zaman kendi gelmek isteyene kadar bekleyelim sezeryan konuşmayalım dedi dediğim gibi net değil her şey değişebilir ama bana baya normal doğum yanlısı gibi konuştu bende şaşırdım
Dogproff Beril16 ben sezeryan yaptım fakat karar Kemal hocanın değildi bebekde gelişim durduğu için perinatoloji karar verdi yoksa normal doğum bekliyordu Kemal hoca .