Benimcanimoglum_55 Kızlar doktor sadece devit 3 ve kan hapı verdi onları kullanıyorum ama sanki daha başka vitaminler de kullanmam gerekiyor gibi hissediyorum. Oğlumda başka şeyler de kullandım çünkü . Siz bu haftalarda hangi takviyeler kullandınız?
Rojdademirkol Benimcanimoglum_55 banada sadece ikisi verdi birde omega3 verdi ama 1 kutu ictim daha icmedim İlerleyen aylarda kramplariniz olursa birde magnezyum verir bu kadar
yasemincicekkk Benimcanimoglum_55 omega içeren multivitaminde içmen gerekir canım doktorun unutmuş olabilir
huysuz__ Benimcanimoglum_55 bana da şimdilik devit3 ve demir verdi perinatoloji takipliyim özel sebepten kan sulandırıcı aspirin kullanıyrum bide. Bana da az geldi balık yağı veya başka bir şey kullanayım mı dedim hayır daha erken söylicem ben sana dedi, o zaman 13 haftalıktık bakalım 17 de ne diyecek 🥲
Tugba1tugba Benimcanimoglum_55 ocean momy. Kan ilacı D vitamini magnezyum ilacı kullanıyorum 15 haftalık
Gul2808 Benimcanimoglum_55 15+6 olduk devit3 kan ilaci multivitamin ayrıca Kan pıhtılaşmasi için ilaç alıyorum