Ecenax Sizce nedir bakabilirmisinuz kazada benziyor erkeğe de!https://dosya.imgyukle.com/0B8PPyHk
Birsenminik Elif_49 banada goremedigim icin kiz gibi dedi 2 hafta sonra net belli olur dedi kiz midir kesin
Philosophy Birsenminik bence acele etmeyin 16 .haftaya kadar cinsiyet organları gelişir. 12 haftaya kadar erkek kız neredeyse aynı görünür. Belki de erkektir.🙃
Birsenminik Elif_49 hayirlsi ile inşallah canım benim bir kızım var saglikla bir de oğlum olsun isterim hayirlsio ile tabi ama kıza benziyo görmediğimden dolayı dedim dedi
Elif_49 @Birsenminik olabilir benim ki sadece hissiyat kafa yapisi diyorlar biraz ondan benzettim 🌼 inşallah gönlünüzce olur
Birsenminik Elif_49 ama hep derler ya biliyorum bazısına saçma gelebilir ama kız annenin güzelliğini alır anne çirkinleşir diye acaip sivilce doldu yüzüm kendimi tanıyamıyorum ve onu ona bağlıyorum 🤭
Elif_49 @Birsenminik o kadar bilmiyorum ki belkide öyledir ben de duydum göstermeyincede kız deniliyor banada öyle dedi iki doktor kız bebek diye tahmin ediyoruz 🙃