Meliss00 Kızlar ilk hamileliğim o yüzden çok kararsızım herkes farklı bir markadan memnun şuanlık molfix yeni nesil yeni doğan göbek bağı oyuntulu bezini almayı düşünüyorum siz yeni doğan da hangi bezi kullandınız ?
Selothatun Meliss00 Sleppy kullandım hala onunla devam ediyorum. Molfix çok kalın gelmişti bana. Size tavsiyem çok stok yapmayın bez bebekten bebeğe fark ediyor pişik olma ihtimalide var
ikiprensesannesi27 Meliss00 baby turco çok güzel taşırma vs yapmıyor 1 paket 1 numara yeterli yeni doğana
muallimehnm Meliss00 baby turco sızdırıyor, molfix iç taraflarındaki lastik sıkma yapıyor. Goon kullandık memnunum. Hiç sızdırmıyor.
Meliss00 asell13 prima markasından son zamanlarda çok fazla şikayet olduğunu görmüştüm ama tekrar araştıracağım teşekkür ederim 🌸
Secuuss Meliss00 ilk kızımda baby me kullandım 1 yaşına kadar sanırım mavi paketi. Daha sonra goon kulot beze geçtim, sleepy aldım arada aşırı taşırıyır ve bez değişik bi hal alıyor molfixte aynı
Lebis35 Sleepy ile başladım her bezi sızdırma yaptı prima yenidoğan çok büyük kullanamadım sleepy 3 no İle aynı boyut primanın 1 i Boyutu küçük diye sleepy ile devam ediyorum ama cırtları falan yapışmıyor ve sızdırma yapıyor sevemedim
Lebis35 Güncelleme : Goon premium soft 1 no aldım denemek için ve sleepy 3 no midi boyutunda Prima ve goon 1 noları şuan 25 günlük bebeğimde kullanamıyorum boyutları büyük bilginize