Limoncuk 3 gündür ishalım gecmiyo karın agrısıyla birlikte halsızlık de var ne yapmalıyım ne iyi gelir 8 haftalık hamileyim
Kbrdrmr Limoncuk bol bol sıvı al ihmal etme doktora git serum takarlar benim şikayetimde ishal serum tskıyolar iyi geliyor
Duygu07 Limoncuk bende iki gündür ishalim şimdi doktordan geldim çarşambaya kadar geçmezse gel enfeksiyon doktorumuz bir görsün dedi. Bol su iç yoğurt ye haşlanmış patates ye dedi.
Limoncuk Yildizim ben zaten kum döküyğrum günde 4 lt su ıcıyorum ama ishalımde durmuyo napıcagımı bilemedim
Eyser49 Limoncuk canim benimde o haftalarda oyle olmustu megersem ictigim folik asit cok agirmis doktora gitmeden muz leblebi gibi seyler yedim az az da olsa doktorada gittigimde ilacimi degistirdi sonra bi sikintim olmadi
Kbra7777 nişasta lapası yiyin kızlar anında kesiyor bi kaç kaşık yesen anlarsın hemen faydasınısı nişasta bi yemek kaçığı ve bi bardak su pişirin iyice karıştırın beklesin soğusun soğuk tüketin bi tadı yok zaten teyzemin kocası böbrek nakillli bağırsak enfeksiyonu var ishal oluncca hep bunu yapar doktor tavsiyesi
Nezahatozen direk doktora git aynı şeyi ben yaşadım doktor aynı şeyi tekrarlarsa kesin gel dedi ishal olmak 1 gün normal kabul ediliyor benimde 3 sürdüğünde bakıyorlar ne var diye ishal diye gitmiştim saframda çamur olduğunu ogrendim
Duygu07 Nezahatozen çok geçmiş olsun canım. Benim doktorumda Çarşamba’yla kadar geçmezse gel dedi bugün bana. Bide ben sadece sabah tuvalete çıkıyorum günde bir kere. Bide karın ağrım bulantım yok deyince geçer o dedi doktor